Suhada nature på Lidl


Såg att Lidl ska börja sälja skönhetsprodukter från märket Suhada nature. På bilden ser vi en rengöringsmjölk och ett ansiktsvatten(40kr/st). I sortimentet finns även ett mineralpuder och ett mineralrouge som jag är ganska nyfiken på, de kommer kosta cirka 45kr/st. Finns i butik måndag 17/11.


Kommentarer
Postat av: Tina

svar: Det var väl bara under Beauty Days men fick manikyr, eller?

2008-11-17 @ 21:32:31
URL: http://beleza.blogg.se/
Postat av: Josephine

Tittade på dem igår, sminket såg inget vidare ut :/

2008-11-18 @ 19:46:13
URL: http://makeuponista.wordpress.com/
Postat av: Emelie

Josephine: Jag var bara tvungen att köpa några produkter. JAg köpte nagelvården och två nagellack. Nagelvåden gillar jag, stärkaren innehåller nylonfiber och är inte den lättaste att måla ett lack på. Nagelbalsamet försvann ner i nageln överraskande snabbt och nagelbandsremovern gör sitt jobb bra. Lacken torkar riktigt snabbt... Mineralbronzern är bra och lätt att få jämn. Mineralrouget är bra för mig som inte är så duktig på att applicera eftersom det inte innehåller så pigmenterat. Jag gillar mina produkter jag har testat och tycker märket är helt okej.. Men jag förstår inte varför dom ligger i domdär otroligt otympliga och rent ut sagt fula pappkartongerna?



Handpeelingen och foundationen är jag nyfiken på.

2008-11-18 @ 21:27:30
URL: http://emlanemelie.blogg.se/
Postat av: Josephine

Vi hade tyvärr inte fått upp nagelsakerna, tråkigt :( mineralbronzer hade vi ingen heller,

Vårat lidl är ganska kassa på att ha sakerna hemma, haha.:)

2008-11-19 @ 19:21:10
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: dolly

jag var på lidl idag och hittade de här produkterna, blev nyfiken och testade en body lotion den kändes bra, men luktar väldigt starkt av ingefära.

2008-11-22 @ 00:42:36
Postat av: Tina

svar: Penseln är i orginalstorlek men inte eyelinern. Den är bara på 3 gram. Men orginalet är på bara 4 gram så det är inte så stor skillnad.

2008-11-24 @ 21:45:42
URL: http://beleza.blogg.se/
Postat av: Tanten

Toppen att någon äntligen tipsar om Suhada. Jag har använt Mascara sensitive black, fanns 4 olika. Ser inga problem än efter en veckas användning. Värre var Master piece max som åkte i sopen för den var omöjlig på alla sätt och sved vid borttagning. Kan tänka mig att mascaran blir lika hypad som Pools citron dusch. Ca 80:- Köptes i Lindesberg, utanför Örebro i ett fint träställ för deras egna produkter.

2008-12-08 @ 14:57:38
Postat av: Linnea UL

Jag har provat ögonskuggorna, nagellacken. swirl gloss, mineralrouget, rengöringsmöjlken, scampot och ansiktsscruben därifrån. Ögonskuggorna tyckte jag faktiskt var jättebra, pigmenten var helt ok och de satt väldigt bra. Nagellackena var skitdåliga, det flagnade av direkt. Lacket på ringfingret flagnade faktiskt av i en enda flaga, ganska synd eftersom färgerna var snygga, fast det kanske funkar bättre med annat överlack. Glosset var super och det kändes jättemjukt och återfuktande på läpparena. Smaken var lite ovanlig, den smakar typ syren, fast jag tkr inte att det är äckligt. Mineralrouget var också jättbra, använder det varje dag. Rengöringsmjölken med bambu blev faktiskt min nya favorit, och jag har provat en massa andra ansiktsrengöringar innan. Jag har blandhy med finnar och den funkar super för mig. Man känner sig skönt återfuktad, men endå fräsch och den luktar jättegott så den kan jag verkligen rekommendera. Sen så är det ju jättebra att deras produkter inte innehåller några mineraloljor som täpper till porerna. Jag funderar faktiskt på att prova ansiktskrämen. Kanske är det nån som testat den? Ansiktsskruben med ginger var ok, men inte mer. Den doftade typ kakor, d.v.s. väldigt sött. Nästan lite för sött. Jag blev smått illamåenda av den. Men ialla fall. Själva scruben ser ut som kokosflingor och skrubbar väl inte särskilt mycket men man blev faktiskt ganska len. Nåt jag inte fattar är vad det är för skillnad mellan de produkter med bambu och de med ginger. Det står liksom samma sak på båda. Scampot var som vilket budgetschampo som helst. Inget speciellt altså så det är nog inget jag direkt skulle rekommendera. Men allt som allt tycket jag att suhada är ett bra märke.

2008-12-19 @ 19:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0