Isadora Brilliant lip shine 83 chic shine

Isadora Brilliant Lip ShineFörra lördagen köpte jag handväskvänliga Isadora Brilliant lip shine i en snygg diskret nude-färg som heter 83 chic shine. Hur chic den färgen är vet jag inte men den ser väldigt naturlig ut på läpparna och innehåller tillräckligt små glitterkorn för att det ska kännas naturligt att kalla det shimmer. På läpparna känns den mjuk och behaglig. Ingen klister-känsla alá juicy-tube här inte ;) Jag upplever inte att den tillför fukt till läpparna men samtidigt känns det inte som att den torkar ut dem heller. Den luktar ganska diskret, lite fruktigt och gott men exakt vad den luktar har jag svårt att sätta fingret på.

Betyg: 3, riktigt bra läppglans men den gör inget spektakulärt precis.

Pris: För ynka 29kr blev den min och jag tycker den är värd vart enda öre.


Idag var jag på stan.......Och hittade en snygg ögonskugga och mitt favoritläppglans från Clinique. Ögonskuggan heter Colour surge eye shadow duo 101 sunburst ena skuggan är guldfärgad och den andra går mer åt persika-rosa. Ritkgit snygg iallafall. Läppglanset är ett vanligt glosswear for lips i färgen 01 clear.

Nytt i BadrummetNär jag kom hem igår låg dessa härliga skönhetsprodukter i min brevlåda. Det är Veckorevyn som skickat detta till mig, men jag är ganska besviken med tanke på att de tycker att en Dove duschcreme och ett mavalalack, i färgen 97 wichita, ska erkänna ett shampo och stylingprodukt från Goldwell. Men jag är jättenöjd med färgen på lacket eftersom jag just nu älskar vita krämlack och det är under den kategorin man kan placera wichita. Duschkrämen doftar väldigt gott den men men jag är fortfarande nyfiken på hårprodukterna jag egentligen skulle ha fått.

Shoppat på ICANär jag var på ICA Maxi och handlade åkte dessa nagelgrejer ner i korgen. Det är allt jag behöver för att få långa, fina och starka naglar. Från Trind köpte jag ett nail balsam och en flaska very quick dry. Sedan hittade jag en flaska nailrepair från Isadora. Jag är ritkigt nöjd.
Från och med nu ska jag göra allt för att få långa, fina naglar. Visst, jag har långa naglar men dom kan allt bli längre.

Opi manikyr på KicksFör några dagar sedan köpte jag dessa godingar på Kicks. En Thinner från OPI, har provat den och den är bra men eftersom jag aldrig haft en thinner innan så har jag inget att jämföra med. Köpte även en OPI RapiDry spray som gör så att nagellacket torkar snabbt. Men det jag försöker komma till är att när jag handlade OPI produkter för minst 300kr på Kicks i Gävle fick jag en gratis manikyr. Så jag va till Kicks igår och fick manikyr och jag är så nöjd. Det var en riktigt skön stund och jag tror aldrig mina nagelband har vart såhär frächa. Det enda negativa var att de inte hade så många färger på nagellacken att välja mellan men jag valde är Swedish Nude som blev riktigt snygg på mina naglar. Se bilder nedan. 

                                     

Mörkblå naglar

       


Jag måste bara visa det som går av mina naglar. Jag tycker det är så snyggt. Lacket jag har använt köpte min mamma till mig på hm när jag var kanske 6år så det är ett väldigt gammalt lack.

RSS 2.0