Nya badrumsskåp

Köpte dessa badrumsskåp på ikea. Har aldrig tidigare förvarat mina skönhetsprodukter i badrumskåp så detta blir en ny erfarenhet för mig. Men jag är så nöjd så jag var bara tvungen att lägga ut bild på det så ni får se... :) Visst är det fint?

image37
Make-up
image38
Hudvård

Ny favorit!

image36


I fredags kunde jag inte motstå frästelsen att köpa med mig en Spa facial spray från Åhlens innan jag skulle gå hem för dagen. Jag har länge vart sugen på en facial spray men av olika anledningar har det aldrig blivit av att köpa en men när den bara kosta 30kr kunde jag inte motstå att köpa den.  Jag har provat den nu i ungefär en vecka och såhär långt är jag riktigt nöjd. Recension kommer senare.  

Inköpslista till Åhlens:
-Ögonskuggepensel i ponnyhår.
-Fondation.
-Puder
-Cliniques nyaste mascara.

Rengöringsbyte!

image35


Just nu består min dagliga hudvård av L´oréal Hydra confort moisturising cleansing milk, ansiktsvatten och Happyderm skin exhilarating moisturiser. Jag är positivt överaskad till dessa budgetprodukter då jag tycker de håller högre kvalité än vad jag vågade hoppas på. Däremot tycker jag att stora skillnaden jämfört med dyrare grejer är att jag upplever L´oréalprodukterna jag använt som väldigt odryga. De har inte heller gjort några underverk med min hy så jag tänkte byta vidare i jakten på de perfekta hudvårdsprodukterna för min hy. Men det var väldigt roligt att prova på ett budgetmärke då det var väldigt länge sedan jag använde budgetprodukter. Jag är väldigt sugen på att testa Lancôme mousse clarté self-foaming clarifying cleanser, tonique douceur  och aqua fusion cream-gel. Nu är frågan bara om jag ska använda slut på L´oréal först eller om jag ska börja med Lancôme redan ikväll.

I love Clinique

Idag insåg jag att jag har sjukt mycket produkter från Clinique. Jag har testat en hel del andra produkter men av någon anledning går jag alltid tillbaka till mitt kära Clinique av någon anledning.


Samlingsbild på hela samlingen.


Hudvård...


Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15


Jag var på Åhlens idag och kännde på den här primern som är en fettfri makeuprimer med skydd och utjämnande effekt. Det känns som att den här är precis vad jag vill ha och jag tror jag går och köper den redan imorgon.

Clinique-shopping i Bollnäs

image24


image25


Idag var jag på Åhlens i bollnäs och köpte en ny concealerpensel och en ögonskugga. Det ska bli roligt att testa detta. Jag fick även med en rolig gift värde 745kr. Den innehåller Lash Doubling Mascara 4g, All About Eyes Rich 7ml, Long Last LipstickIn Sugared Maple 4g, Dramatically Different Moisturizing Lotion 30ml, Comforting Cream Cleanser 30ml, Water Therapy Moisture Glove Hand Cream 30ml, Clarifying lotion 2, 60ml.RSS 2.0