Läppglans från Benefit



Jag har köpt två läppglans i varje färg från Benefit. Jag tycker det är det bästa glosset jag provat. Sitter som berget, luktar gott och smakar inget speciellt. Perfekta med andra ord! Köp köp köp. Spring till närmsta pressbyrå och köp brittiska Glamour.

Dagens dos av CHANEL


Idag köpte jag Chanels le crayon gloss i färgen 46 chocolate, som är en lätt och lite glossig läppenna. Den är hur bra som hellst, den ger ett väldigt naturligt resultat samtidigt som den får stiftet att fästa bättre men fraförallt är lyxfaktorn hög. Visst är den fin? Säljaren gav mig även prover på Chanels fuktcreme Hydramax + Aktive som jag vart nyfiken på länge. Den ska bli rolig att få testa.

Västerås imorgon!


Imorgon ska jag åka till Västerås för att hälsa på Annelie. Tidigare idag var jag på lindex och hittade dessa godbitar. En pinsett jag enbart köpte för att jag inte vet var min favoritpinsett är och jag orkar inte leta. Sen vill jag ha fina bryn när jag åker till Västerås imorgon så jag köpte en billig pinsett med mönster på.. Sedan hittade jag något jag letat länge blottingpapers. Ska prova dessa och se om dom är så bra som dom verkar vara.

Shoppat!



Idag var jag på Söder parfym som är ett litet parfymeri på söder i Gävle. Där köpte jag ett läppglans från Clarins och en day-lotion som ska vara bra för min hy. Jag ska använda den uppepå min kaneborengöring som fukt.
Fick även ett litet prov på en foundation från clarins och en rengöring från shiseido. Den verkar super! Nu ska jag städa sminkväskan och låta allt mitt nyinköpta smink flytta in ;)

Ännu mer nyköpt!


Var på stan idag och det blev en Instant foam rengöringsmousse från Kanebo. Den används i fas 2 i Kanebos dubbelrengöring. Sedan köpte jag en vanlig ögonpenna från Biotherm och en sugarscrub från bodylab. Var i desperat behov av något att duscha med så det fick bli denna. Recension kommer senare när jag provat den.

Nu är jag Taggad :)

Underbara Therése taggade mig nyss och jag antar utmaningen.

The Rules

Post rules at the beginning of the post.
Answer all the questions.
Tag 6 people, and go to their blog and leave a comment to inform them that they've been tagged and asking them to read your blog.
Let the person who tagged you know when you've posted your answer.

What were you doing ten years ago?
För tio år sedan var jag 9år. Jag gick i skolan och jag hade mest smink i hela klassen... Minns att jag hade min samling i en skokartong som jag har någonstans på vinden om jag minns rätt...

What are five things on your to-do list today?

1. Träffa en kompis
2. Städa trapphuset (men en granne bytte tid med mig så jag får göra det nästa vecka)
3. Prata telefon
4. Äta lunch med en gammal vän
5. Kanske ringa ännu ett samtal?

Places you've lived?
Bollnäs och Gävle där jag bor nu.
What are 5 things you would do if you were a billionaire?
1. Gå en make up utbildning & bli hudterapeut.
2. Köpa hus och inreda det precis som jag vill.
3. Göra ett eget hudvårdsmärke med sjukt bra produkter som alla kommer älska.
4. Göra en stor walk-in closet med massa fina kläder och en stor sminkhörna där jag får plats med alla mina skönhetsprylar.
5. Gifta mig.

People you want to know more about?
Jag taggar annnelicious...


Jag har shoppat Biotherm!




Jag har köpt dessa prylar på Åhlens i Bollnäs av underbara Eva. Jag tänkte inte köpa såhär mycket men hon var så trevlig att jag köpte lite extra.
Det blev iallafall fyra skuggor i nyanserna 600, 610, 700 och 710. Sedan köpte jag en mascara, en svart ögonpenna och ett lipgloss i nyansen 465.
Jag är supernöjd. Idag ska dessa flytta in i min sminkväska... :)

FOTD: Jane Iredales makeup



Ja var bara tvungen att lägga upp en bild på mig som är tagen efter Jane Iredales-sminkningen. Jag tycker jag ser ut precis som när jag vaknat på morgonen, innan jag tvättat ansiktet. Men frågan är den, tycker ni detta ser inspererande ut? Och kolla in min haka, trots att hon borstade på både foundation och colcealer så syns mina små finnar.... Inte ens ögonskuggan syns trots att jag sa att jag ville ha mörka färger... Ska det vara så? Jag lovar, Lancômes tonade dagcreme täcker mer än mineralfoundationen från Jane Iredales. Fast nu vet jag ju inte hur den blir när man applicerar den på riktigt utan jag fick ju bara en demonstration. ;) Någon som har bättre erfarenheter av Jane Iredales mineralmakeup?

Tjejmässan i Bollnäs.


Igår var jag på tjejmässan i Bollnäs. Jag tycker det var ett ganska trevligt upplägg. Buffe, shopping och underhållning. Vad köpte jag igårkväll? En hårborste. Varför? Den verkade hur bra som hellst. Frisören visade mig hur jag skulle använda borsten på bästa sätt och jag som bestämmt mig för att föna mitt hår oftare för det blir så fint då. Hon skickade även med mig lite prover på produkter från sebasian.
Sedan köpte jag ett rör C-vitaminbrus i hälsokostbutiken Lifes monter. Då fick jag en kasse med prover på olika hälsokostpreparat och lite annat smått och gott. I påsen fanns bland annat en gel för trötta ben och bristningar (!), proteinshampo från rosenserien, en ögonmask och en liten mörk chokladkaka. Där hade dom även en representant från rosenserien som gjorde en hudannalys av min hy. Hon konstaterade att jag har ganska stora porer. Jag är ju lite skeptisk till naturliga hudvårdsprodukter så jag köpte inget. Hon skickade iallafall med mig prover på rengöring och fuktcreme men det gav jag till min syster. Hon fick även C-vitaminbrusen jag köpte.
I en annan monter fanns en kvinna som gav Restylane-behandlingar till de som ville ha de. Jag har ju inga sånna behov men jag fick iallafall en riktigt härligt stor ögonmask och en tub Restylane post treatment cream som är en lugnande och läkande kräm som ska användas efter behandlingen men hon sa att jag kunde prova ha den på acne.
Sedan hamnade jag hos Angelika från Dermalogica. Där fick jag prova tvätta ansiktet med deras produkter. Fick även prova en enzympeeling som var underbar. Fick prover på special cleansing gel, skin smoothing cream och multivitamin power firm.
Sedan skulle jag bli sminkad med Jane Iredales produkter av Lotta som har Lottas Hud-  Nagelvård & presenter i Bollnäs. Jag hade aldrig tidigare provat mineralmakeup. Hon la på mineralfoundationen Jag tyckte jag såg osminkad ut. Riktigt snyggt. Sedan var det dags att lägga på ögonskugga. Hon tog en vanlig brun skugga och borstade på den lite hastigt. Sedan duttade hon på lite lipgoss sen var jag klar och det blev riktigt snyggt. Sen åkte jag hem. Väldigt nöjd med kvällen.

Det jag köpte...


Allt detta är jag en lycklig ägare av numera. Och det roligaste; jag betalade bara 650kr för allt ;) Det ni ser på bilden är:

Microshadow champange
Microshadow famous
Microshadow khaki gold
Microshadow tie
Microshadow deadly
Microshadow kakaw
Microshadow glam
Tri Brow Color
Brow Set Fix clear (ny)
High Tech Ligther milkyway (ny)
Cake Eyeliner grey (ny)
Lip Care Mix
Cover All Mix
Neutralizer yellow
Sportfoundation leche
Loose Powder milk (ny)
Easy Bronzer (4st, jag kunde inte låta bli) (ny)
Cleansing Water
Intensive foam remover (ny)
eye foam remover
Bodylotion shimmer
Svart, flätad baeutybag (ny)

Alla nya produkter från Makeupsores ordinarie sortiment var det 40% rabatt på. Resterande är tester dom sålde för mellan 10kr och 30kr. Jag köpte sånna för att kuna testa produkter jag är intresserad av att köpa i lugn och ro hemma. Jag är så nöjd med min shoppingdag.

Mer Makeupstore!



Det blev en till sväng till Makeupstore på eftermiddagen. Jag köpte lite fler produkter. ;) Innehållet i påsen avslöjas imorgon. Jag tycker det är jätteroligt att hålla på det lite. Hoppas ni också tycker det.

Nyinköpt: Clarins Hydra-Matte Lotion



Idag var jag in en sväng på Nian Kosmetik i Gävle. Där köpte jag en Hydra-Matte Lotion. Med den fick jag en nessesär & sminkväska. Nessesären innehöll förutom lotionen ett prov på pure and radiant mask, pore minimizing seum och ett engångsprov på instant smooth perfecting toutch. Fick även en GWP nessesär som innehöll minisar av Moisture-rich body lotion, one step gentle exfoliating cleanser, Thirst Quenching Hydra-Care Mask,  Energizing morning cream och en liten burk Instant Smooth perfecting touch. Jag är supernöjd!!!

Fynden från Makeupstore!



Jag var på Makeupstore i Gävle imorse. De hade ju utförsäljning så det var proppfullt med folk. Men jag lyckades iallafall att plocka ihop en shoppingkorg full. Vad min MUS-kasse innehåller avslöjar jag senare ikväll eller imorgon.... Kan berätta att priset jag betalade för innehållet i kassen är 550kr. Är ni nyfikna?

Makeupstore Utförsäljning!!!!!


Makeupstore i Gävle har vartit stängt pga ägarbyte ett par veckor. Idag när jag gick förbi såg jag att de ska ha utförsäljning pga ombyggnad imorgon. 40% rabatt på hela sortimentet. Jag ska fynda en geleyeliner, kakeyeliner och eventuellt en eyebrowgel. Så har du vägarna förbi Gävle är Makeupstore ett hett tips!

Cliniquefoundation x3

Ni har ju önskat att jag ska recensera foundation från Clinique. Jag har tidigare skrivit om Skin Smoother pore minimizing makeup men jag har fler foundations från Clinique så jag tänkte göra en trippelrecesnion.


Förlåt!


Jag har haft väldigt mycket att göra dom senaste månaderna och tyvärr har min blogg blivit lidande för det. Nu ska jag ta ta i den med nya tag och jag har lite idéer för framtiden. 
Vecka 25 kommer det bli en tema-vecka här på bloggen. Ska inte berätta så mycket mer om det nu men det kommer bli spännande, jag lovar.
Nästa vecka tänkte jag ha en temavecka som mest handlar om produkter från ett av mina  favorit märke, Clinique. Ni får välja vilka av  mina Cliniqueprodukter jag ska skriva om. Här kommer en liten lista på dem;

Rengöring: liquid facial soap
Ansiktsvatten: clarifying lotion 2
Skrubb: exfoliating scrub
7-day scrub
Mask: deep Cleansing emergency mask

skin calming moisture mask
Makeup remover: rinse-off foaming cleanser
Ögonmakeup remover: naturally gentle eye makeup remover
Dagkräm: moisture surge extra thirsty skin relief
Continuous rescue antioxidant moisturizer
Dramatically different moizturizing lotion
Serum: turnaround concentrate
Foundation traditionell: pore minimizer foundation
Färgad dagkräm: moisture sheer tint SPF 15
Concealer: quick corrector

Mascara: high impact mascara
kajal penna: cream shaper for eyes,
Eyeliner: brush-on creamliner
Ögonskugga fast: Color surge eye shadow
Läppbalsam: superbalm tinted lip treatment
Läppglans: glosswear for lips
Doft: simple
Deodorant: antiperspirant-deodorant roll on


Skriv en kommentar om det är något du vill veta mer om!


L´oréal paris ColorAppeal TrioPro



Igår köpte jag denna ögonskugga. Det var ett rent impulsköp. Och det roliga är att jag har inte köpt en rosa/lila ögonskugga så länge jag kan minnas. Minns att jag hade en rosa skugga från H&M när jag var liten, det är allt.

Jag tycker L´oréals ide om att komponera ögonskuggspaletter efter ögonfärg är väldigt bra. Jag har ju ganska mörkt bruna ögon så jag köpte den som var för "dark eyes". Just den trio jag valt består av en grå/lila skugga med lite glitter i som det är tänkt att man ska applicera närmast fransarna. En ljust rosa skugga som är till den rörliga delen av ögonlocket och en vit, snygg highligther som har lite rosa skimmer i sig. Den kan man applicera i ögonvrån för en piggare effekt och under ögonbrynet.

Jag tycker att skuggorna är väldigt diskreta, aningen mesiga utan primer. Skuggorna är lätta att applicera snyggt eftersom den rosa ögonskuggan och highligthern går ton i ton. Den grå/lila skuggan behöver en ögonskuggepensel som ger hög precision för att det ska bli ett riktigt bra resultat. Hållbarheten tycker jag är den jag förväntar mig när jag köper skuggor från ett vardagskosmetikmärke. Alltså inget speciellt, man får jobba lite för att det ska bli ett bra resultat. Skuggorna fäller litegrann utan primer men med primer sitter dom där de ska tills eyemakeupremovern åker fram.

Jag tycker denna skugga är prisvärd. Jag var på jakt efter en "ögonskugga att slänga ner i handväskan". Som jag inte behöver känna mig rädd om, för risken att ögonskuggor spricker när dom ligger i handväskan är stor. Cecilia förklarade för mig att man aldrig ska ha ögonskuggor i kakform i handväskan men jag tror jag måste det ändå. Men för det låga priset tycker jag inte det spelar någon roll om den spricker.

Denna trioögonskugga blir din för cirka 120kr i butik. Priset tycker jag är bra för då kan man som jag, våga köpa den i färger man normalt inte använder så ofta. Jag tycker inte denhär var något speciellt egentligen men den är en bra vardagsskugga som är värd höga 3/5 eftersom priset är så pass bra.


RSS 2.0