Suhada nature på Lidl


Såg att Lidl ska börja sälja skönhetsprodukter från märket Suhada nature. På bilden ser vi en rengöringsmjölk och ett ansiktsvatten(40kr/st). I sortimentet finns även ett mineralpuder och ett mineralrouge som jag är ganska nyfiken på, de kommer kosta cirka 45kr/st. Finns i butik måndag 17/11.


IsaDora MineralMakeup


Bilden blev riktigt dålig, men kanske bättre än ingenting?


Igår köpte jag lite Mineralmakeup från IsaDora. Det blev en mineralfoundation, en mineralfoundationborste, ett rouge i färgen caramel crisp och borste till rouget. Är det någon som testat Isadoras mineralmakeup?

Jag köpte även två röda läppennor, en från Max factor och en från Isadora. Ska testa läppenorna tillsammans med mitt röda läppstift från Bare Minerals och även med Cliniquestiftet som var med senaste GWPn från åhlens. Den färgen är riktigt höstfin och heter paprika.

MAC vs. La Prairie

Studio Tech

MAC Studio Tech, pris cirka 310krIgår var jag i Stockholm och shoppade smink. Ska visa mina fynd lite senare :)
I alla fall blev jag sminkad på ena kinden med MAC Studio Tech och på den andra sminkade tjejen i La Prairie mig med deras Anti-aging foundation. La Prairie var absolut snyggast på och resultatet höll sig snyggt längst, trots att det är en anti-age produkt känndes den inte alls fet eller tung i konsistensen. Jag kännde mig absolut inte torr av den heller. Av MAC kännde jag mig däremot torr efter ett par timmar, foundationen satt kvar i ansiktet men det var absolut inte lika snyggt som på andra kinden. I morse när jag kollar mig i spegeln möts jag av en illröd MAC-kind trots att tjejen i MAC-disken sa att Studio Tech brukar fungerar på kännslig hy medans La Prairie-kinden inte alls är irreterad. Visst, dom skiljer sig väldigt mycket i pris, men jag tror ändå jag skulle satsa på La Prairie ändå. Med tanke på hur dryg den känndes att applicera och hur bra resultatet höll sig tror jag man tjänar på det i längden.

ANTI-AGING FOUNDATION SPF 15

La prairie Anti-aging Foundation, Pris cirka 900kr

Vinnaren av  dessa två Foundations är La Prairie.

RSS 2.0