Garnier refines skin toner



Jag har testat min rengöring och ansiktskräm från Garnier ett par dagar men jag kännde mig inte riktigt ren med bara rengöringen, och nån enstaka finne har dykt upp. Det kan ju bero på produkterna men jag kom på att jag kanske behöver ansiktsvattnet också. Så jag köpte det idag och ska testa det ikväll. Det luktar iallafall jättegott.

Garnier fresh



Igår följde dessa gröningar med mig hem från affären. Jag har länge vart sugen på att testa Garniers fresh 24 hour Day Cream. Jag köpte även rengöringsgelen trots att jag har extremt mycket fördommar mot rengöringsgeler sedan jag testat Biotherms. Jag testade dessa igår och blev positivt överraskad. Hur kan något som kostar så lite som dessa, (Cirka 50kr/st) vara så bra? Jag tycker själva innehållet är i klass med många av de betydligt dyrare märkenas hudvårdsprodukter. Jag ska testa dom lite mer för att sedan komma med en riktig recension. Men jag utnämner dem redan nu som en budgetfavorit hemma hos mig! Alla som har normal-kombinerad hy och ska köpa rengöring/ansiktskräm, testa dessa.

Skor i tvålform!



Jo, det är faktiskt tvålar. Ritkigt snygga,,, Tänk dig som ståendes på handfatet ;) Nä men jag är riktigt nöjd med dessa. Och gott luktar de också. Dagens bästa fynd helt enkelt.

RoC Rengöring



När jag va på Kicks i Söderhamn sist var jag sugen på att testa någon ny rengöring som inte torkar ut min hy, inte kostar så jättemycket men ändå håller måttet. Säljaren visade mig RoCs hudvård och det kändes som en rolig grej att testa dessa. Jag köpte på mig Demaquillage actif cleansing milk, Demaquillage actif skin toner och Eye make up remover. Alla produkterna luktar lite men gott vilket jag gillar eftersom jag inte gillar överparfymerade ansiktsprodukter. Rengöringslotionen är dryg jämfört med alla andra jag provat tidigare. Ögonmakeupremovern tar skonsamt bort all mascara och ansiktsvattnet känns skönt återfuktande. Jag gillar verkligen dessa produkter vid första anblicken, men jag lovar, en mer ingående recension kommer sen när jag har lite mer erfrenhet av dessa. Men som det känns nu är dom helt klart värd 105kr styck.

Budgetfavoriter!!

Jag tänkte göra en serie inlägg om lite billigare produkter. Det finns ju hur mycket olika sminkprodukter som hellst, och jag tänkte tipsa er om mina favoriter och bottennapp när det gäller just budgetprodukter. Första inlägget i kategorin kommer snart :)

Pool Shower Cream lemon flavour



Jag köpte denna showercream när jag var på Lidl och handlade för ett par dagar sedan eftersom många medlemmar på PRET-ty.se  gillar den.

Jag brukar inte tycka så mycket om Duschcremer. Fyller dom sin fuktion så är jag oftast nöjd, men med denna blir jag inte bara ren. Huden känns härligt återfuktad och det doftar jättegott av citronkola i hela badrummet när jag använder denna... Doften på lemon flavour är kanske inte så manlig men duschcremen finns i flera olika dofter. Den löddrar lagomt mycket och  det bästa är att doften inte sitter kvar eftersom jag gärna dofta av min parfym och inte min duschcreme.  Visst, jag upplever inte duschcremen så jättedryg men flaskan innehåller hela 300ml och kanske inte är den lyxigaste men priset väger helt klart upp.

Pris: 15:- på Lidl.
Betyg: 5/5. Det kan inte bli bättre än såhär!!

Nya favoriter på listan

Nu när jag börjat plugga igen har jag kommit på mig själv att börja använda blilligare budgetprodukter. Det känns inte så lockande att spraya på sig en svindyr parfym när jag bara ska till skolan och räkna matte. Såhär ser min vardagsrutin ut numera:

Rengöring: Lancôme Clarte MOUSSE Foaming Cleanser
Makeup remover: Make up store eye foam remover
Skrubb: Clinique 7 day scrub      
Mask: Apivitas ansiktsmasker eller rosernseriens lermask
Dagkräm: Clarins Hydra-matte lotion

Ansiktsolja: Rosenseriens morotsolja
Färgad dagkräm: Aco tonad dagcreme
Concealer: Make up store caver all mix
Mascara: Clinique high impact
Läppbalsam: Clarins colour quench lip balm
Läppglans: Isadoras brilliant lip shine

Duschkräm: Lidels som doftar citronfromage
Shampo: L'Oréal Elvital Color Vive shampo
Balsam: L'Oréal Elvital Color Vive balsan
Nagellack: Lumene
Baslack: isadora
Topplack: Seche vite
Vårdande nagelprodukt: Oliva by ccs nagelolja
Doft dag: Oftast ingen parfym eftersom det finns allergiker i klassen.
Doft kväll: Hilary duff with love'
Ska försöka få upp lite recensioner på dessa produkter.


Nouba 161



Testade mitt nya läppstift från Nouba idag,,, Jag vet inte ritkigt vad jag tycker ännu men jag tror jag gillar det... :)

Shoppat idag!



Idag slutade jag skolan tidigt och jag kännde verkligen för att gå in till Topptilltå i Bollnäs, som precis har flyttat till nya lokaler, och titta på ID bare minerals sortiment. Jag fick riktigt bra hjälp och  fastnade för en ögonskugga, mai tai som är en ljus, guldig skugga. Den är jättefin, men det ska bli roltigt att testa id eftersom jag aldrig provat mineralmakeup als tidigare.
Sedan gick jag och köpte jag ett snabbtorkande topcoat från Seche Vite, Det verkade superbra och dom hade specialpris på den så det blev någon krona billigare än vanligt,,,, ska testa den nästa gång jag målar mina naglar. På  tal om mina naglar har min "favoritnagel" fått en lite spricka så jag tror jag kommer bli tvungen att klippa ner den,... Inte så roligt.
Hela shoppingrundan slutade med att jag köpte på mig ett lager apivita ansiktsmasker. Dom kan man inte få för många av.

Läppstift från Nouba



Köpte dessa läppstift för någon dag sedan. Färgerna är helt oemotståndliga... 161 är en plomonlila färg och 244 är en ljuslila färg med pärlemoeffekt...

Nu har jag en hel del att testa...



Jag har länge vart intresserad av dr. Hauschkas produkter och idag fick jag denna generaösa provpåse på Life i Bollnäs... Ska testa dem, sen får vi se om det blir några recensioner.

RSS 2.0