Goldwell dualsenses Sun Reflects -Låt ditt hår lysa i kapp med solen!


 

Under sommaren utsätts håret för många påfrästningar. UV-strålning, saltvatten och klorbad torkar ut håret och gör det sprött och glanslöst. Därför lanserar nu Goldwell dualsenses Sun Reflects, en serie hårprodukter som ger ditt hår vård och intensiv återuppbyggnad med vårdande passionsfruktsolja som återställer fuktbalansen i håret genom olika aktiva ämnen. Produkterna i serien innehåller UV-filter.

Leave-in Protect Spray skyddar håret från effekterna av sol, saltvatten och klorbad. Tillför håret fukt och gör håret mer lättkammat. 150 ml, ord pris 165:-.




Leave-in Protect Shimmer Gel jämnar ut hårstrukturen. Tillför intensiv silkesglans, lyster, ger extra skydd, stadga och fukt. 100 ml, ord pris 165:-.


After-Sun Hair Body Shampoo Neutraliserar effekterna av sol, saltvatten och klorbad. Rengör och vårdar både hår och hud. 250 ml, ord pris 165:-.


En minut är allt som behövs för att After-Sun 60sec Treatment skall neutralisera håret efter sol, soltvatten och klorbad. Håret tillförs även ordentligt med fukt efter en lång dag i solen.

200 ml, ord pris 165:-.



Produkterna i serien doftar sommrigt av apelsin, mango och passionsfrukt. dualsenses Sun Reflects finns endast hos frisören.


Makeupverktyg



Idag tittade jag på två nya penslar från Clinique som passar utmärkt till att applicera ögonskugga med. Ena penseln är liten och passar bra till att lägga skugga i globlinjen. Den andra penseln är nog den största ögonskuggpenseln jag sett. Perfekt till att snabbt och enkelt applicera en ljus skugga över hela ögonlocket.

Dessa penslar är ganska dyra men jag tycker det är värt att lägga lite extra pengar på just verktyg eftersom hela resultatet blir bättre när verktygen håller hög kvalite. Penslar av hög kvalite som sköts på rätt sätt håller även i flera år, så det blir inte så dyrt i längden.

Makeuppenslar av äkta hår ska för längsta hållbarhet behandlas på samma sätt som ditt eget hår. Därför ska denna typ av penslar tvättas med vanligt hårshampo och lite balsam. Syntetpenslar som ofta används till fetare produkter, tex concealerpensel kan tvättas i diskmedel eller handtvål.  Penselrenögringsprayer som innehåller bakteriedödande ingredienser kan vara bra till att rengöra penslar ibland, men de sliter i regel ganska mycket på penseln och förkortar penselns livslängd markant.

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/24841/emlanemelie?claim=grmw6wy3gmv">Följ min blogg med bloglovin</a>

Caroline Winbergs hudvårdsserie



Caroline Winberg, som är en av sveriges mest framgångsrika modeller, har skapat en hudvårdsserie under modellagenturen stockholmsgruppen. Produkterna riktar sig till målgruppen 15-25år och de håller väldigt hög kvalite till till ett låga pris. Produkterna finns att köpa här.

.

15 Minutes Facemask, 79kr.

15 min Ansiktsmask. Gör din hud ren och mjuk. Applicera den rikligt för att rengöra ansikte och hals, undvik området runt ögat. Låt verka i 15 min och därefter ta bort den grundligt med varmt vatten. Applicera krämen en gång i veckan eller när din hud behöver lite extra hjälp.



Body Lotion Fragrance Free, 119kr.

En återfuktande hudlotion parfymfri för dagligt användande. Gör din hud mjuk med återfuktande ingredienser. Denna parfymfria hudlotion är perfekt för hud som behöver skämmas bort lite.


Body Lotion Fresh Crush, 119kr.

Fresh Crush, en återfuktande hudlotion för dagligt användande. Gör din hud mjuk med återfuktande ingredienser parfymerade med Caroline Winbergs favorit doft. Denna lätt parfymerade lotion är perfekt för alla hudtyper som behöver skämmas bort lite.


Face Cleanser, 89kr.

Ansiktsrengöring för all hudtyper med doften av rena lakan. Innehåller tvålämnen som fuktar och gör rent på djupet och friskar upp huden.



Face Moisturizer normal or oily skin, 98kr.

Fuktande lotion för ansiktet som skyddar huden dag och natt. Parfymfri och oljefri som förfinar din huds textur och är perfekt att applicera innan smink. Massera in i ansiktet och nacken efter rengöring.


Nyheter från Rapsodine

Kallpressad rapsolja är en mjukgörande, skyddande och mycket näringsrik olja. Den har även mycket goda effekter på torr och irriterad hud. Det har Rapsodine tagit till vara på när de tagit fram sina produkter som är baserade på just rapsolja. Oljan som används i Rapsodines produkter är framställd ur ekologisk odlad raps från Gunnarhögs gård på Österlen. Inga av Rapsidines produkter är testade på djur.




Ansiktsvatten

Återfuktande ansiktsvatten baserad på ekologisk rapsolja. Tar bort resterna av smuts. Innehåller vitamin E. Tillverkad av vegetabiliska råvaror.

200ml

Pris 75kr



  Ansiktsrengöring

Löddrande rengöringslotion för ansiktet baserad på ekologisk kallpressad

rapsolja. Tar effektivt bort smink, smuts och fett utan att torka ut hyn. Innehåller

vitamin E. Tillverkad av vegetabiliska råvaror.

200ml

Pris 75kr




  

  

Ansiktsmask

En fuktgivande och mjukgörande gelmask baserad på ekologisk rapsolja samt den tropiska algen Ahnfeltia concinna. Algens näringsämnen och rapsoljan gör huden spänstig och återfuktad.

50 ml

Pris 110kr




Rapsodines produkter finns att köpa i välsorterade parfymerier, hudvårdssalonger, och hälsokostsbutiker samt på kedjan Life i hela Sverige.


Gul Påsklyx!



I torsdags väntade denna badbrus från lush på mig i bredvlådan. Den ingår i Lush påskprodukter som säljs nu inför påsk. Just denna "Honey Bun" luktar väldigt sött av honungskola samt har en mjukgörande effekt på huden. Den kostar 59kr på Lush. Nu tänkte jag hoppa ner i ett bad men först tänkte jag passa på att önska alla er underbara läsare en Glad Påsk!

Påskaftonsshopping.

För cirka tre månader sedan köpte jag en ansiktspeeling från Clinique på Åhlens. Peelingkrämen kostade 240kr och den var jättebra. Fast vid tredje användningstillfället, när jag klämmde normalt på tuben sprack den. Jag tog med tuben till åhlens idag och fick genast en ny, jag behövde inte ens visa upp kvittot. Det kallar jag bra kundservice!

Jag passade även på att springa in på Kicks och köpa läppennan Tina köpte för ett tag sedan. Jag köpte även en vanlig, hedlig eyeliner från nivea. Ska testa om den är lika pigmentrik som eyelinern från HOT makeup som jag köpte för ett par dagar sedan. Jag återkommer.


Korres Milk proteins 3in1 cleansing

 


Jag har testat Korres 3i1 rengöring nu i cirka en månad och nu börjar jag känna mig redo för att ge en recension. Såhär beskriver korres produkten  på sin hemsida: 
 
"Mjölkproteinrengöringen är rik på vegetabiliska oljor och ger en mild rengöring, stärkning och återfuktning av huden. Den avlägsnar ansikts- och ögonmakeup, sebum och smuts så att huden kan andas. Mjölkproteiner har närande egenskaper tack vare sina höga halter laktos och essentiella aminosyror och bildar ett återfuktande skikt på huden."

Detta med produkter som påstår sig ha fler egenskaper än en brukar jag ta med en nypa salt. Även om det står på flaskan att inget ansiktsvatten behövs brukar jag ändå känna att det saknas, men så är inte fallet med Korres 3i1 rengöring. Jag tycker inte bara den är en riktigt bra ansiktsrengöring, den löser även upp ögonmakeup och fungerar som ett ansiktsvatten också. Jag tycker den känns mycket behagling att använda och huden känns mjuk och regält återfuktad efter användning vilket jag uppskattar på vintern men nu mot sommaren brukar jag föredra en löddrande rengöringsprodukt. När rengöringsprodukter är återfuktande brukar min hud alltid reagera med acneutbrott men jag har inte fått en endaste liten finne när jag användt den här rengöringen. Rengöringsrutinen blir så enkel den kan bli eftersom bara en enda produkt behövs för att rengöra ansiktet från både makeup och smuts. Den är praktisk att ta med på resor eftersom inget vatten behövs. Du masserar bara in rengöringskrämen i ansiktet och torkar bort överflödet med en bomullstuss, sen är det klart.

Pris: 248kr
Betyg: 5/5

Wet n Wild Läppnyheter

Wet n Wild uppdaterar hela sitt sortiment i vår.

Vissa produkter kommer att bytas ut och ersätts med nya fräscha produkter. Förpackningar och produkter blir trendigare men det bästa är att de låga priserna kvarstår.

11 läpprodukter kommer det att finnas i Wet n Wilds nya sortiment. Här är fyra av de nya läppnyheterna som landade i butik idag!





Silk Finish LipstickSkänk ren lyx åt dina läppar! Detta silkeslena, vårdande

läppstiftet har en formula laddad med aloe vera, vitamin A och E.

De har hög pigmentering tillsammans med en aning glans. Färgen

sitter på plats utan att tona bort eller "blöda". Använd gärna Silk

Finish tillsammans med Wet n Wild Lip Liner i samma nyans för att förstärka läppkonturen. Finns i 6 snygga nyanser, allt från ljusrosa

till mörkröd.

Pris: 39 kr



Glassy Gloss Jelly PopsStilla ditt begär efter oemotståndliga läppar med dessa ljuvligt godisdoftande läppglans. De kommer i söta förpackningar och den superglansiga gelen smälter på dina läppar, ger en aning färg och gör läpparna mjuka och återfuktade. Välj bland 4 olika färger och smaker.

Pris: 39 kr





Glassy Gloss Lip GelEn glänsande läpp-gel med intensiv glans och lystergivande färg - allt i en enkel tubapplikator.

Njut av detta hållbara läppglans som ger medeltransparent färg och mycket glans. Oprah valde Glassy Gloss Lip Gel som "Best Shiniest Lip Gloss"! Finns i 8 nyanser, både med och utan glitter.

Pris: 49 kr








Speed Gloss Energizing Lip ShineFå en dubbel dos av skönhet och energi! Speed Gloss Energizing Lip Shine innehåller energiförhöjande ingredienser och ger färg och glans till dina läppar. Denna innovativa formula innehåller även Ginkgo Biloba, Ginseng och Acai antioxidanter.

Speed Gloss har en härlig pepparmintsdoft som ger dig en adrenalinkick!

Välj bland 6 olika nyanser.

Pris: 49 kr


RSS 2.0