Årets favoriter

Eftersom det idag är självaste nyårsafton har jag bestämmt mig för att lista årets skönhetsfavoriter. Valen har varit mycket svåra eftersom det finns så många produkter jag gillar. Såhär blev det, klicka på bilderna för att komma till recension av produkten.

ANSIKTSVÅRD

MAKEUP

VERKTYG

KROPPSVÅRD

HÅRVÅRD

HÄNDER&FÖTTER


ÅRETS BOTTENNAPP


Gott Nytt År på er!!!!!


Loreal Telescopic Explosion Mascara

 
I aprill släpptes denna mascara med sfärisk borste. Den kan ses som ett budgetalternativ till Givenchys mascara phenomen. Först var jag skeptisk till den men nu innan jul slog jag till på den ändå. Jag fyndade ett julkit med denna mascara samt en vanlig kajalpenna för 175kr. Bra pris tycker jag.

Men hur är den sfäriska applikatorn jämfört med en vanlig klassisk mascaraborste? Jo, den är underbar. Jag tycker denna mascara ger det närmaste perfekta fransarna, nästan lite lösögonfransar över resultatet. Mycket längd och separation men ändå en lagom dos volym som går att bygga på genom att applicera ett extra lager mascara. Mina fransar är rätt täta i sig själv så jag behöver ytterst lite volym för att det ska bli snyggt.

Jag använder mascaran på samma sätt som vanligt och den runda borsten gör det enkelt att komma åt alla små fransar. Det tar lite längre tid än vanligt men det är det helt klart värt med tanke på resultatet.

Betyg: 5/5

 


Weleda calendula wind and weather creamPerfekt alternativ till Elisabeth arden eigthhour cream. Doftar godare och kostar mindre. Perfekt att smörja in läppar och torra nagelband på kvällen innan läggdags. Finns att köpa för 55kr i hälsokostbutiker.

NOTD: Fransk Manikyr med glitterSå här ser mina naglar ut i detta nu. Jag tycker personligen fransk manikyr är väldigt fint men det kan bli lite tråkigt. Här har jag använt mig av ChinaGlaze "white on white" på tipparna, ChG "first kiss" på hela nageln. Glitterranden har jag gjort med Colour Clubs Nailartlack "silver glitter" som har en lång och smal pensel som gör det väldigt enkelt att göra raka sträck på nageln. Som överlack har jag använt ChG Fast Foward som är enligt mig det bästa snabbtorkande överlacket. Visst blev det fint?

Sistaminutenjulklappstips


Till Pappa: Rosenserien deodorant doftar neutralt och håller armhålan torr hela dagen. 189kr

Till Mamma: Sensi glasfil är enligt mig den bästa nagelfilen på marknaden. 98kr

Till Syster/Flickvän: Tresemmé Heat defence styling spray skyddar håret från värme vid användning av fön och plattång. 90kr

Till Bror/Pojkvän: Goldwell dualsenses FOR MEN är en serie hårprodukter speciellt anpassade för mannens behov. 173kr/styck.

LDB Deo Vitalizing SilkHar nu använt denna deo i cirka en månad och äntligen börjar den ta slut! Jag har tidigare varit mycket nöjd ldb´s deos men Vitalizing Silk var ett riktigt bottennapp. Den håller svetten borta hela dagen men däremot stinker jag en syntetisk blomdoft när jag har den på mig. Denna deoblomdoft konkurerar ut min vanliga parfym totalt vilket en deo, enligt mitt tycke, absolut inte får göra. Tro mig, det finns betydligt bättre saker att lägga 35kr på än denna. Jag lovar. Nä, nu åker den i soptunnan och redan ikväll börjar jag använda RQ´s favoritdeo från Vichy.

Betyg: 0/5

RSS 2.0