Nytt diskmedelIdag när jag var och handlade mat bestämmde jag mig för att köpa YES senaste produkt, Clean & Care Silke & orkidé. Detta är ett diskmedel som ska göra händerna mjuka samtidigt som man diskar. Det låter ju helt perfekt eftersom mina händer blir så torra av diskvatten och diskhandskar är inte ritkigt min grej.  Så nu hoppas jag verkligen mina händer klommer älska mitt nya diskmedel, om inte annat doftar det väldigt gott och flaskan är ju lite snyggare än de vanliga Yes-flaskorna.

YES Clean & Care innehåller 650ml och rek. cirkapris är 34.90kr

Lila makeupinsperation

På lördag hoppas jag hela Bollnäs doftar av Lancôme Miracle forever, fyller ut rynkor med Tri-Aktiline Instant deep wrinkle filler, skuggar ögonen med Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad Plum Seduction, definierar globen med Nouba Spicegold 152, drar en riktigt skarp och vågad eyeliner med Lars Wallin "Make It Your Own" Eyeliner kelly, målar läpparna med underbara Clarins Color quench lip balm 09 Indian Violet och  låter naglarna verkligen glänsa lila med hjälp av Opi Lincoln Park After Dark. Sedan när kvällen är över och Team Hanna vann hela körslaget kan vi tvätta bort den bedårande maken med Clinique Take The Day Off Cleansing Balm.

Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Powder

NEW Redness Solutions Instant Relief Mineral Powder


Jag har länge vart ett fan av Cliniques Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15 eftersom den gröntonade makeupprimern tonar ner rodnaderna på mina kinder. Nu lanserar Clinique ett mineralpuder i samma serie, Redness Solutions Instant Relief Mineral Powder. Mineralpudret innehåller mineraler, koffein och vitamin E, som har en antioxiderande effekt. Pudret passar känslig hud och har en gul ton som neutraliserar röda partier på huden.

I Februari börjar Clinique sälja pudret i sverige, en burk på 24g och en borste kommer kosta cirka 270 kronor.

Shopping 18/1Idag var jag på Åhlens i Bollnäs och köpte lite smått & gott. Jag köpte en tub City block sheer och en Line smoothing concealer, båda från Clinique. Jag fick även den fina gåvan jag skrev om igår. Sedan köpte jag två tuber läppbalsam från Å-serien, den rosa tuben innehåller färgat läppbalsam och den vita tuben innehåller transparant läppbalsam.

RosenserienJag tänkte att jag ska testa Rosenseriens rengöring nu i ett par veckor för att sedan skriva en recension om dessa produkter. I skrivandets stund har jag använt produkterna i tre dagar och hitills kan jag säga att jag är väldigt nöjd. Alla produkter från serien doftar väldigt gott av den eteriska oljan från ros. Rengöringen känns skön och rengörande utan att torka ut min torra vinterhud. Rosenvattnet doftar väldigt gott och känns skönt att spraya över rengjord hud. Ansiktskrämen känns väldigt återfuktande men försvinner ändå ganska snabbt in i huden. Jag använder även Rosenseriens morotsolja under fuktcremen. Än så länge är jag väldigt positivt överraskad av Rosenseriens rengöringsprodukter.

Clinique-GWP på Åhlens!

Erbjudande från Clinique


Denna gåva får du när du köper två valfria Clinique-produkter på Åhlens. Gåvan innehåller:
Fresh Bloom Allover Colour 1,8 g
Colour Surge Eye Shadow 0,2 g
High Impact Mascara 4 g
Long Last Lipstick 4 g
Take The Day Off Makeup Remover 30 ml
Dramatically Different Moisturizing Lotion 30 ml
Turnaround Concentrate 15 ml
Brush Set
(Värde 880:-)

Jag tycker denna gåva känns väldigt lyxig. Jag gillar cliniques läppstift och stiftet som följer med i den här gåvan är Long last lipstick rock violet kommer passa perfekt i vår.

Idag flyttar jag!

Jag har äntligen blivit frisk från min envisa förkylning. Tack för alla era kommenatarer!

Men idag flyttar jag till min nya lägenhet. Det ska bli riktigt skönt att få ordning på alla mina skönhetsprylar. Och det bästa med den nya lägenheten är nog att i badrummet finns det ett badrumsskåp, mitt första, egna badrumsskåp :) Men såfort jag packat upp alla flyttkartonger med gunk och fått lite ordning på mina ägodelar ska jag berätta lite mer om mitt nyinköpta smink som jag fått önskemål på. Nä, nu måste jag återgå till mina flyttbestyr. Vi hörs!

Dag 5...

Nu har jag varit sjuk och sängliggandes sedan nyårsaftonsmorgon, och detta börjar bli riktigt tråkigt nu... Det innebär att jag inte fick möjlighet att klä upp mig och inte lägga någon läcker partysminkning. Det känns riktigt tråkigt, speciellt eftersom nyår är årets höjdpungt, den dag man inte kan klä upp sig förmycket. Tyvärr har jag inte krafter så jag orkar skriva några inlägg själv, men jag följer självklart era bloggar. Nu längtar jag verkligen tills jag blir frisk igen, för jag saknar er och bloggen riktigt mycket nu... Ta hand om er! / Emelie


RSS 2.0