Erbjudande hos korres.seJag recenserade för en tid sedan korres bodyscrub. Just nu får du en tub gratis när du beställer två valfria fikonprodukter hos Korres.

Underbara Rosenserien!


Idag har jag varit på en helkväll på den lokala hälsokostbutiken med Stina Lindh Jederström från Rosenserien. Hon gick  igenom hela Rosenseriens sortiment vilket var väldigt intressant och givande. Hon berättade vad alla olika produkter är bra för och framförallt, hon berättade exakt vilka produkter som hon tror passar mig, och ni som följer min blogg vet ju att jag gillar Rosenseriens produkter. 

Jag kom inte hem därifrån tomhänt utan alla besökare fick önska sig varsin produkt ur sortimentet, jag önskade mig en solkräm. Sedan kunde jag inte låta bli att handla utan jag köpte med mig ett set med tvål, kroppskräm och proteinshampo i resestorlekar som jag tänkte testa. Och om jag känner att reseförpackningarna räcker tillräckligt länge, så jag känner att jag kan göra en rättvis bedömning, blir det självklart en recension på dem.  Imorgon ska jag försöka hinna gå tillbaka till butiken för att lägga vantarna på en av de sista tvättkrämerna de har kvar eftersom den ska utgå.

Jag tycker personligen att Rosenserien har väldigt bra produkter, jag har själv aldrig blivit missnöjd med något jag provat därifrån. Det bästa med Rosenserien är att deras produkter håller lika hög kvalite genom hela sortimentet. Produkterna är väldigt dryga och de innehåller bara bra och naturliga ingredienser rakt igenom. Jag köper Rosenseriens produkter för att jag vet  vad jag får, en grymt bra produkt helt enkelt.


Tjugoårsdagen & The olive branchIdag fyller lilla jag faktiskt 20år. Men det var inte det jag tänkte skriva om nu utan jag tänkte berätta för er vad jag tycker om Lush Solid Perfume The olive branch som jag har på mig nu. Doften har jag inte så mycket att säga om, den luktar väldigt gott men jag kommer inte på hur jag ska beskriva doften, men den är mycket behaglig.

Hur är förpackningen? Jo, den lilla burken är ganska svår att få upp, men det ser jag som en fördel eftersom risken att locket åker av av sig själv i tex handväskan och innehållet förstörs är näst intill obefintlig. Fördelarna med parfym i fast form är ju många jämfört med parfym på otymplig och ömtålig glasflaska, därför får Lush Solid Perfume en självklar plats i min handväska, och i min träningsväska.

Lush lanserar tre nya dofter

Lush lanserar i dagarna tre nya parfymer som du applicerar på dina pulspunkter (och på alla andra ställen du vill) för att få en härlig doft på din hud.

Lush "solid perfumes" är helt utan konserveringsmedel och innehåller bara fair trade kakaosmör.


SAKURA

En blomdoftande parfym förfinad med citronolja, mimosa absolute, apelsinblomma och jasminolja.


THE COMFORTER

En bärdoftande parfym med cassis absolute blandad med en lugnande mix av bergamottolja och cypressolja.


THE OLIVE BRANSCH

En upplyftande parfym med doft av bergamottolja, citronolja, apelsinblomma absolut och mandarinolja.


Parfymerna kostar 99kr för en burk på 10g. Jag kommer självklart testa dofterna och återkommer med vad jag tycker om dem.

Incoco - Flaskfritt nagellack

incoco

Incoco är ett torrt nagellack som är enkelt att applicera. Ett paket består av 20 strips i olika storlekar. En stripe består av bas, färg och topplack för ett perfekt resultat. Resultatet  håller upp till 14 dagar.

Finns i 10 olika färger och kostar 69kr på kicks. Självklart tänker jag testa! 


Helgenket från Pret-ty.se


 

 Favoritmärke: Clinique

Favoritprodukt från detta märke:Rengöngarna och ansiktsvattnet. jag har även några favriter blend makeupen. b]

 Favoritprodukt i övrigt: Nagellack

 Märke jag inte förstår mig på: Brun utan skol, jag menar, det finns andra sätt.
Doft just nu: dKNY Midnaigth

På naglarna har jag: fransk manikyr från colorclub'
Ikväll ska jag: Sova lungt och hoppas på att vakna piggg och utvilad.

Det bästa med Pret-ty är: Alla trevliga och glada tjejer som hänger där. Är det något om skönhet man inte vet är det där man får svaret.
/Emelie

Om det är några läsare som undrar hur jag är mer som person skulle jag bli jätteglad om ni antingen kommenterade frågor till mig här eller skickar dem via mail, emost89@hotmail.com så skulle jag utifrån vad ni vill veta skriva en liten presentation om mig.
Ha en underbar torsdag nu tjejer!


Lumene MATTE HARMONY Mineral Powder Foundation

 MATTE HARMONY   Mineral Powder Foundation

På Åhlens har Lumenes nya mineralfoundaton funnits att tillgå ett tag nu. Foundationen ska ge perfekt täcka perfekt och samtidigt verka vårdande på huden. Nu är det ju så att lumenes mineralfoundation bara innehåller 89% mineraler. Jag undrar vad de återstående 11% av innehållet i pudret är... Det känndes iallafall väldigt skönt på handen och det är säkert lika skönt i ansiktet, men jag har lite svårt för just foundations i puderform. Vill du prova detta 89%-iga mineralpuder blir det ditt för 155kr.

Nivea Calcium power


Har ni provat Niveas nagellacker? Jag gillar Calcium power gloss för de är väldigt täckande och hållbart. Det mörkröda cremelacket #37 Deep Ruby är min favorit.


Tips för torra händer.

Ta din vanliga favorithandkräm och blanda ut den med olja, mandelolja eller sesamolja fungerar bra. Smörj sedan in händerna med blandningen, dra på ett par bomullshandskar och sov med inpackningen så vaknar du med riktigt mjuka händer. Billiga bomullshandskar finns att köpa på apoteket.

Fiberwig 2

Fiberwig!

Igår testade jag, som jag tidigare skrev, Fiberwig. Den är väldigt lätt att applicera, det blir inga klumpar men har du tunna fransar och vill ha volym så tror jag inte denna mascara är något för dig eftersom den ger mest färg och längd. Jag är väldigt nöjd hitills, men jag ska testa mascaran lite till, sen kommer jag med en recension.

RSS 2.0