Påminnelse!

Komihåg att min tävling fortsätter tills fredag kl. 24.00


Tävla med mig!


Jag har fått den stora äran att lotta ut ett exemplar av Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar i fältet nedan där du bertättar vad du vill läsa mer om i min blogg. Du får gärna tipsa andra om tävlingen via din blogg men det är inget krav, men det gör mig jätteglad. Fredagen den 30/4 kl 24.00 avslutas tävlingen och vinnaren kontaktas under helgen. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen sponsras av Campadre. Alla har lika stor vinstchans eftersom jag kommer lotta fram vinnaren.

Clinique anti blemish solution liquid makeup


Jag är berädd att hålla med Kicki Norman om att Cliniques senaste foundation är en riktig hit. Jag har använt den nästan varje dag i någon månad nu och är verkligen nöjd. Jag vågar nog lova att den är den bästa foundation jag testat hitills. Andra foundations jag provat brukar inte klara av att täcka blemmor utan de brukar snarare nästan framhäva dem. Den här kamouflerar mina acnepartier på ett bra sätt utan att det ser kakigt ut och det bästa är att den finns sex nyanser att välja på och några av dem är skapligt ljusa, inte riktigt ljusa men så pass ljusa att de kan funka i sommar för en tjej som jag som tycker MAC´s ljusaste är för mörk. 

Pris: 305kr hos bland annat kicks och åhlens.
Köpa igen?: Ja
Betyg: 4/5

Nivea angel star Hot Crush

 

I vår lanserar nivea serien sommarprodukter Angel Star. Serien är framtagen av tjejer - för tjejer. Serien består av fyra delar; Angel Star Shower Cream, 35 kr, Angel Star Deo, 35 kr som är helt alkoholfri, Angel Star Body Lotion, 60 kr som innehåller ett microfint puder som anpassar sig efter hudens behov, mattar ner fetare partier så som axlar och nacke och ger massor av fukt ill torra partier, och ett rosa Angel Star Lip Care, 30 kr med SPF10. Alla produkter doftar härligt tjejigt av hallon och flaskorna är tjejigt rosa med blommor.


RSS 2.0