Lush lanserar makeup

I början på juni lanserar Lush sina första makeupprodukter, och det är tänkt att det ska komma fler.


Colour Supplement
Colour Supplement är Lush första foundation som kan användas som den är eller mixas med din hudkräm för en naturlig färg. Istället för mineraloljor är den baserad på ris- och sojaoljor vilket är mer skonsamt mot huden och lättare än foundations innehållande mineraloljor. Ris- och sojaolja ger huden näring och passar alla hudtyper. Den fungerar även som en täckande concealer att dutta på utslag eller andra hudåkommor.
 
Colour Supplement finns i fyra nyanser:
Dark Yellow
passar de med mörkare ton för oliv eller gulaktig hudton.
Pris: 119 kr / 20 g


Light Yellow är en ljusare nyans som passar de med elfenbens- eller porslinshy.
Pris: 119 kr / 20 g


Dark Pink är den mörkaste färgen för de med hälsosam lyster eller rosa hud.
Pris: 119 kr / 20 g


Light Pink är den ljusaste nyansen och kan mixas med någon av de andra nyanserna för att passa just dig. Den fungerar även mycket bra på de med ljus eller lite rosa hudton.
Pris: 119 kr / 20 g
Charlotte Island
Charlotte Island är en färgad kräm som ger din hy en solkysst ton och en härlig lyster utan att behöva exponera dig för överdrivet mycket solljus. Den är gjord av biodynamiskt citrondekokt, biodynamiska oljor och kakaosmör som ger lyster och fukt till huden.
Pris 169 kr / 250g
Full of Grace serum
Full of Grace serum lugnar känslig hy med en mix av lugnande tropiska smörsorter och svamp. Serumet är gjord av en koncentrerad blandning med mjukgörande murumuru och cupuacu smör för att återfukta huden och rosenolja för att lindra irritationer.
Pris: 99 kr / 20 g


RSS 2.0