Shopping



Cecilia önskade att få se vad jag köpt för skönhetsprylar de senaste dagarna, så jag tog lite bilder på godbitarna. Ber om ursäkt för dålig bildkvalite, men dessa bilder är kanske bättre än ingenting, Cecilia?
Här ovan finns en bild på nästan allt jag köpte, bla. byggde jag ett torn av foundations och puder från Kanebo, på bilden finns även en hel del parfymer, lite hårvård och några paletter. Nedan finns bilder på paletterna från Lancome och Arden. Längst ned finns även en bild på en underbar gåva jag fick av Rebecca på Kicks i Valbo när jag handlade där.





 


Julklappar del 2



Eftersom tomten inte riktigt vet vad jag vill ha för skönhetsjulklappar gav jag mig själv i julklapp. På översta bilden ser vi Esteé Lauders julmakeupbox, och på den nedre delen en silverpåse innehållandes Nutrix royal mains handkräm, en liten tub läppglans och ett prov på en bodylotion, allt från Lancome.

Upp till 50% på Kicks

Sale


Idag startar mellandagsrean och jag tänkte tipsa er om att Kicks rear ut varor med upp till 50%. Ska du på stan idag kan det vara värt att besöka kicks.

Julklappar del 1



Dessa presentkatonger fick jag av mina föräldrar idag. Eftersom jag bara önskat mig skönhetsrelaterade presenter visar jag bara upps dessa. I kartongerna finns Kylie Minogues doft sexy darling med tillhörande shimmerbodylotion, Beckham signature med tillhlrande bodylotion och en ask med minisar på Elizabeth Ardens dofter arden beauty, red door och green tea. Tack så mycket mamma och pappa :)


Här kan du läsa om vad Cecilia fick i julklapp :)


Majonäs i håret?





Jag läste på veckorevyn att majonäs går att använda som hårinpackning. Jag är inte särskillt sugen på att testa, är du?

Elizabeth Arden Eight Hour Cream



Eigth hour cream har här med fått ta sig an uppgiften att hålla mina nariga och spruckna läppar snygga under vintern. Jag har testat den två gånger nu och läpparna känns iallafall mjuka och smidiga. Vi får se om den är så bra som det sägs.

Gårdagens inköp



Jag har länge funderat på att köpa en riktigt lyxig handcreme och igår slog jag till, Nutrix Royal Mains från Lancôme fick följa med mig hem. Köpte även ett litet kitt med eyeliner och mascara från Maybelline. Var även in till Astas parfymeri och hon hade fått hem underlacket, Seche Base, som hon beställt hem bara för att jag ville ha det. Det kallar jag personlig service..  

Håll fingrarna borta från krämburkarna!



Jag köpte för några dagar sedan en påse med 10st spatlar för 20kr på kicks. Helt perfekt att använda till krämburkar där bakterier och annat otrevligt brukar trivas bra...

Ohh, så skön.....



Just nu har jag denna mud-mask på mig och den är underbar. Förs när jag kletade på den var masken ungefär som lumenes foundationprimer i konsistensen( Transparant och geleig). Nu efter cirka 15min har masken stelnat och jag är aldeles kritvit i hela ansiktet. :) Riktig lyx för ansiktet men tuben är dyr, men jag lovar att den är värd var enda krona.

Night life by esprit summer edition

Esprit Night Life by Esprit Summer Edition Women


Topnot: Cyclamen, pineapple and coconut
Heartnot: Penoy and almonds blossom
Basenot: Amber, coconut milk and musk

Summer by kenzo



Sommaren 2005 köpte jag denna underbara parfym och sedan dess har den vart en riktig sommarfavorit. Riktigt snygg, lövformad flaska. Doftar sommrigt på något sätt.

Toppnot:
bergamott och citron
Hjärtnot: mimosa, jasmin och mandelmjölk
Basnot : styraxträ, mysk och amber

Sköra naglar?


Jag har ganska starka naglar egentligen men ibland, speciellt på vintern, skivar dom sig och går av. Detta har jag löst genom att använda Isadoras Nailrepair på naglarna ett par gånger i veckan. Jag masserar även in nagelolja på naglarna och nagelbanden flera gånger om dagen. Nu är mina naglar jämnlånga och välvårdade. Isadoras nailrepair är fritt från toluen, formaldehyd, DBP och kamfer.

Britney Spears Curious



Jag köpte denna flaska just för att den var så snygg. Jag gillar verkligen bollen du trycker på när parfymen ska sprayas, Jag tycker denna lämpar sig bäst på kvällen.

Toppnoter: magnolia, anjou päron och lotusblomma
Hjärtnoter: ros, jasmin och rosa cyklamen. 
Basnoter av mysk, vanilj och sandelträ.

United colors of benetton HOT

Jag har aldeles för många parfymer. Men jag tycker om alla lika mycket så jag skulle inte kunna rensa bort en enda av dem. Jag tänkte i en serieinlägg skriva ett par rader om dofterna som står på min parfymhylla.

I min stora parfymsamling finns United colors of benetton HOT relaxing Eau de Toilette som är en av mina favoritdofter till vardags. Jag tycker HOT är en väldigt fräch unisexdoft som passar alla som vill lukta fächt,

Top notes: lemon, bergamot, mandarin, rosewood
Heart notes: lily of the Valley, water jasmine, iris, apricot
Base notes: sandalwood, cedarwood, oak moss, amber, vanilla, musk

52 riktigt bra sminktips!

Jag gillar att läsa olika skönhetstips i tidningar och på nätet. Jag hittade denna artikel med bra sminktips
hos Glamour.

http://www.glamour.se/skonhet/smink-och-skonhet/2008/basta-sminktipsen-nagonsin/index.xml

RSS 2.0