Nominera din Mamma!På söndag är det Mors dag, och visst är din mamma värd att fira! Alla som nominerar sin mamma till NIVEA Award innan midnatt på Mors Dag den 30 maj, får NIVEAs härliga Happy Time Body lotion och dusch. NIVEA Award är en hyllning till kvinnor som gör livet lite vackrare och bättre för människor runt omkring. Den slutliga vinnaren belönas med ett unikt, handgjort guldsmycke och en lyxig Spa-helg för två.

För att tävla går du in på  http://www.nivea.se/award och nominerar din mamma. Efter det mailar du din postadress till nivea@domingopr.se så att Nivea vet var de ska skicka produkterna. 

Alla bloggnomineringar som lämnas innan midnatt 30 maj är automatiskt med och deltar i Mors Dag-tävlingen!


Nivea Double Designer Black MysticMin favoritmascara är helt klart Lancome hypnos, men detta är helt klart ett fullgott budgetalternativ. Double Designer är den steg ett har en tät traditionell mascaraborste som ger mig samma dos av volym samtidigt som jag får lite längd och lagom mängd definition som hypnos ger mig. Steg två är en gummiborste som är lätt att kamma igenom fransarna med och den gör mina fransar något svartare. Personligen har jag svårt att förstå varför mascaran ska appliceras i två steg. För mig känns steg två mest som ett extra onödigt moment jag oftast hoppar över. Den är enkel att tvätta bort men det bästa med denna mascara är priset. 159kr kostar den jämfört med hypnos hiskeliga 280kr. Rekomenderas starkt.

Betyg: 4/5 Hade vart en solklar 5a om den enbart applicerades i ett steg.


Bloggpusseltävling

Campadre.com har en rolig tävling som de kallar "Campadres Stora Bloggpussel" som går ut på att hitta så många pusselbitar som möjligt på 21 utvalda bloggar inom mode/skönhet, design, föräldrarskap och livstil. För att ha en chans att vinna deras fina pris så behöver du bara hitta så många pusselbitar som möjligt och maila länkarna till de inlägg där du hittat pusselbitarna till win@campadre.com och ange där att du hittade tävlingen på min blogg. Maila gärna alla länkar på samma gång, och inte en i taget.
Listan på alla bloggar som har en pusselbit och mer info om mailet hittar du här -http://www.campadre.com/campadre/bloggpussel/

Om flera tävlanden har lika många hittade pusselbitar så kommer den som först mailade dessa länkar till oss att vinna.

Dessa små pusselbitar (bilder) bildar tillsammans en helhet som kommer att presenteras tillsammans med vinnaren i Campadres nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar. Glöm därför inte att registrera dig som ny medlem (om du inte redan är registrerad) så att du får vårt nyhetsbrev.

Tävlingen pågår mellan måndagen den 3:e maj klockan 12:00 och måndagen den 17:e maj klockan 12:00, så skynda att hitta pusselbitarna och öka dina chanser att vinna genom att vara snabb att maila så många pusselbitar som möljigt till oss.

Priset är ett lyxigt sommarpaket med två parfymer från Burberry (en herr och dam), en nyckelhållare från Gucci och ett halsband från Dior. Totalt värde cirka 3500 kronor.

Ha kul och tävla med oss på Campadre.com och Emlanemelie

Stylingtips

Idag har jag unnat mig lite vardagslyx genom att locka håret på Björn Axen, hos frisören Daniela. Hon använde Björn Axen Fixing hairspray när hon lockade mitt hår eftersom det är så dom gör när dom stylar till visningar. Hon sprayade varje hårslinga med hårsparyen, drog sedan igenom slingan med fingrarna innan hon använde locktången. Hårsprayen har inbyggt värmeskydd och håller ihop lockarna mycket mer än locksprayer som är gjorda för detta ändamål. Resultatet blev ett riktigt hollywoodsvall! Billig är sprayen också, 105kr.


Grattis Eva

Nu är min tävling avslutad och jag har lottat fram en vinnare. Jag fick 23 tävlingskommentarer så jag skrev ner siffrorna 1-23 på varsin lapp, la ner lapparna i en burk, blundade och drog en vinnare. Kommentar 3, Eva blev den lycklige. Maila mig din adress på emost89@hotmail.com så skickar concealern på posten. Det är alltid trevligt att ha tävlingar på bloggen och jag lovar att ha en ny snart igen! Tack för alla härliga kommentarer med bra förslag för framtida inlägg.

RSS 2.0