Vilken ska jag välja?



Jag är just nu i behov av en Thinner som kan rädda några av mina nagellack som håller på att torka igen. Men jag vet inte vilkan av dessa jag ska välja. Jag har för mig att OPIs variant kostar 140kr för 60ml på kicks. Mavalas Thinner innehåller endast 10ml så jag vet inte om man kan se mavala som ett budgetalternativ i det här fallet. Vilken skulle du välja?

Saker jag inte kan vara utan såhär på sommaren.



DiorAddict sheer lipcolor är ett perfekt sommarläppstift, ger lagomt med färg och de sitter i timmar. Min favoritfärg är 280 shiniest fizz.

Diorshow blackout mascara blev inte min favorit direkt när jag köpte den men nu till sommaren tycker jag den är perfekt de dagar mascara är det enda smink jag har runt ögonen, och då vill jag verkligen ha det black.

HydrAction Deep Hydraction skin tint som är en tonad dagcreme som SPF 20, och den verkar jämnar ut huden väldigt bra. Testar denna produkt just nu och den verkar väldigt lovande. Recension kommer senare!

Sminkshopping

Idag har jag köpt en hel del grejer. Jag är jättenöjd med mina köp. Dom senaste veckorna har det blivit mest att jag köpt smink. Nu ska jag försöka testa allt så kommer det lite recensioner sen.




Uppdatering:
Det vi ser på den suddiga bilden är:
Valentino V eau de Parfum 50ml (Den doftar supergott, jag är nästan kär).
Två stycken Helena Rubinstein Model´eyes palette 02. Färgerna är så otroligt snygga så jag kunde inte låta bli.
Biotherm: Fyra stycken Matte soufflé 610 och 616
Tre Play on eyeshadow 120, 418 och 600
eau Vitaminée badskum
Clarins: Sju ögonskuggor: 03 reflect rose, 04 reflect bleuté, 22 thunder grey, 26 violet electric och 28urban grey
En creamögonskugga 02
Fyra st nagellack 00(base-topcoat), 106, 225
Lancôme: 6st le Rouge Absolu 06 Rose nu, 268 Matin, 270 Ambre cuir, 272 Soir, 273 Brun 18 carats och 275 Fleur de cuir.
Dior:  Ultra shine sheer lipcolor 150 shiniest candy, 280 shiniest fizz, 342 shiniest papaya, 352 shiniest coral, 570 shiniest rasberry och 670 shiniest pomegranate.
nagellack 310 beige mystique och 799 gleaming copper


 

Månadesn Dior-behov på flaska



Igår va jag på stan. Detta nagellack blev det jag köpte! Visst är det fint? Jag längtar tills jag kan måla mina naglar med det. Det ser så fint ut i flaskan.

Nyshoppat på Kicks!

Var på underbara kicks idag och köpte några fler nagellack i mina favoritfärger från Lumene. Och av den trevliga tjejen i kassan fick jag en praktisk silvernessesär från Nivea som är perfekt att ha nagellack i! Bild kommer lite senare.  

Bytt på PRET-ty




Idag fick jag ett paket innehållandes en ögonskuggeprimer från Artdecco och ett bronzerpuder från Face stockholm. Har bytt till mig detta med El MIKA på PRET-ty.se. Nu ska jag prova mina nya små härligheter! Fick även lite prover på produkter jag aldrig kommit i kontakt med tidigare. Ska bli jätteroligt att testa dem. Tack Maria!
Igår blev det några fler nagellack från lumenerean på kicks. Lägger kanske upp bild på dom sen.

Nya lack från Lumene



Idag var jag på kicks rea och fyllde på mina nagellackslager. Köpte även et fint läppstift i en snygg nude-färg. Hitta även en nagelbandscreme som jag tänkte testa och recensera. Färgerna på nagellacken jag köpte är 5, 23 och 40.

Lancôme Destiny Cube 02




Jag har letat denna hur länge som hellst men när jag var i Västerås hittade jag dennna lilla kub som innehåller en duoögonskugga, ett läppstift och ett gloss på Parelle. Destiny Cube var med i Lancômes höstkollektion 07. Visst är den fin? Jag är så nöjd, nu har jag båda färgkombinationerna!

I ♥ Clinique!




Köpte nyligendenna söta palet från Clinique. Färgerna är aldeles underbara. Jag valde 112 pink chocolate, och pink chocolate är en väldigt bra beskrivning på nyanserna på denna palett. Färgerna är rosa, vit och chokladbrun. Jag föll för den direkt. Nu ska jag sminka på mig lite av denna och gå på stan och shoppa smink med Joxxxxi.

Lumene Double Stay Long-lasting Makeup




Jag köpte för någon vecka sedan denna foundation från Lumene. Och jag är väldigt nöjd. Det som gjorde att jag blev så sugen på att testa denna är att den är vattenfast. Jag har aldrig provat en vattenfast foundation tidigare och det känns som att det skulle kunna vara något väldigt praktiskt nu inför sommaren.
När jag provade den blev jag förvånad över hur en budgetprodukt, som jag anser Lumenes produkter är, kan vara så bra. Konsistensen känns lyxigt krämig och foundationen känns ganska högpigmenterad. Den är ganska lättapplicerad och doftar väldigt gott, tror det påminner lite om kakao... Foundationen täcker det jag vill täcka och den finns i väldigt ljusa nyanser. Till mig som är blekare än blek passar 0 vanilla meringue perfekt, vilket känns jätteroligt eftersom jag har väldigt svårt att hitta nyanser som passar. Andra fördelar med denna foundation är att den passar alla hudtyper, innehåller SPF 6 och den innehåller vitamin A+C+E vilket säkert kan vara jättebra för huden.
Det tråkiga är att under den vecka jag använt denna har jag fått kosmetikaacne. Eftersom jag även testat rengöring från Chanel samtidigt som denna vet jag inte vem som ger mig de små prickarna.

Pris: 115:-
Betyg: 5/5 (om den inte ger mig utslagen vill säga)

RSS 2.0