Mavala Mava-Flex serum för naglarMava-flex är ett balanserat serum som främjar och bevarar flexibiliteten för torra och alltför hårda naglar.

Detta serum stärker naglar som är sköra eller försämrade på grund av uttorkande produkter

eller yttre faktorer. Serumet kostar 149kr

Just nu längtar jag bara tills det röda lacket mina naglar är målade med ska bli lite slitet så jag kan med gott samvete ta bort det och testa mava-flex. Sen tänkte jag måla mina naglar vackert gröna med China glaze enterourage.


Nivea + manish arora

nivea-manish3


NIVEA soft är en av de mest poppulära produkterna i Niveas sortiment och utkommer varje vår/sommar med en limited edition utgåva, detta är första gången burken designas av en modedesigner. Till designen på burkarna har Manish arora har hämtat sin insperation från cirkusvärlden. Motiven på burkarna är akrobater, stjärnor och cirkustält.

Från vecka 18 och cirka tre månader framöver finns dessa 200ml burkar till försäljning. Cirka pris är 49kr

China glaze Kicks
Jag skriver väldigt sällan om nagellack, trots att det är något av det roligaste jag vet. Men jag skriver mer sällan om nagellackskollektioner, men idag tänkte jag göra ett undantag för china glazes nya färgsprakande kollektion Kicks. Lacken kommer att kosta 98kr styck, de finns i sex olika färger och kommer säljas på just Kicks under en begränsad period med start vecka 20.

Mina favoriter bland dessa färger är Fly och Laced up. Jag skulle även kunna tänka mig att lacka naglarna med sneaker head i sommar. Men Entourage, high top och breaking lämnar jag kvar på butikshyllan. Vilka lack tilltalas du av i denna kollektion?

Mavala Double lash fransnäringJag har vart sugen på att köpa en flaska Mavala Double lash sedan Rocketqueen skrev om den. Double lash ska ge näring till fransarna och ska hjälpa till att bygga upp dem från grunden. 115kr gick flaskan på och från och med nu kommer jag rolla på lite fransnäring varje kväll. När flaskan är slut återkommer jag med en recension på produkten. Detta ska bli väldigt spännande! Har någon av er testat någon fransnäring tidigare?

Jag köpte min flaska på det lokala parfymeriet.

Ansiktsmasktest


Just nu testar jag dessa ansiktsmasker från Phytoceane, än så länge tycker jag dom är riktigt bra, speciellt lermasken.

RSS 2.0