Clinique Rinse-Off Foaming Cleanser



       Jag har använt den här makeupremovern i över ett och ett halvt år och jag har aldrig varit trogen någon annan remover så länge. Det kan nog bero på att Rinse-off Foaming Cleanser är allt jag vill att en makeupremover ska vara. Den löddrar bra och lämnar huden väldigt ren och fräch. Rengöringen är väldigt dryg eftersom man behöver en sån liten plutt till hela ansiktet, jag är inte ens inne på halva tuben efter 1½års användning! Jag tycker det är bra att den är parfymfri för jag gillar inte ansiktsprodukter som luktar för mycket. Underbar remover som MÅSTE provas!

Pris: 200:-
Betyg: 5/5 (Jag tror inte det finns någon bättre remover faktiskt.)

Tävling!

23243-2089

Utmaning från Badbomben

Även jag antar Badbombens utmaning.

1. Ungefär hur mycket lägger du på smink/hudvård per månad?

Det är väldigt olika. Den här månaden har jag inte lagt mycket pengar als på smink/hudvård.

2. Vad väckte ditt intresse för smink?

Jag har alltid vart intresserad av smink och jag har alltid haft störtst sminkväska i klassen ;)

3. Favoritmärke? Varför?

Clinique! Bra hudvård och makeup till ett bra pris!

4. Var handlar du ditt smink? Favoritbutik/favoritsite?

Jag handlar det mesta på Åhlens. Nätshopping är inte min grej.

5. Nämn något som kännetecknar din make-up:

Sotade ögon och läppglans.

6. Vilket var ditt sämsta respektive bästa skönhetsköp någonsin?

Hmm... Min "hatmascara" Magnascopic från Estée Lauder är mitt sämsta skönhetsköp. Jag gillar den inte alls,, Vilken budgetmascara som hellst är bättre än denna,,, klumpiga, spindelbesmascara.
Bästa köp är nog min hudvård från Clinique. Jag kan inte leva utan tresteget.

7. Hur sminkade du dig för 5/10/15 år sedan?

För fem år sedan sminkade jag mig väldigt enkelt, foundation, någon ljus ögonskugga och någon budgetmascara. För 10år sedan sminkade jag mig inte men jag hade dock ett roll-on läppglans från isadora som var min första skönhetsprodukt mamma köpte till mig på H&M i valbo när jag var liten...

8. Bästa hudvårdsprodukterna?
Jag tvättar alltid ansiktet morgon och kväll med Cliniques tresteg. Clinique rinse-off foaming cleanser är min favorit makeupremover. Till ögonen använder jag gentle eyemakeupremover från Clinique som är helt underbar. Har även peeling och ansiktsmasker från clinique som min hy verkligen älskar.

9. Bästa makeup-produkterna?

Lancôme hypnôse kajal och läppennor, cliniques ögonskuggor läppglans och läppstift är några av mina favoriter. foundation och löspuder köper jag alltid från Clinique för jag tycker det är bäst.

10. Bästa hårprodukterna?

Jag gillar Björn Axens shampo, balsam och hårinpackningar. Bästa stylingprodukt är elnett hårspray även fast den luktar väldigt illa. 

11. Bästa kroppsvårdsprodukterna?

Jag tycker deo är den viktigaste kroppsvårdsprodukten. Clinique har enligt mig den bästa deodoranten.

12. Bästa skönhetsbloggen?
Lipglossbitch är bloggen jag läser varje dag!  Men jag följer alla nätverkande bloggar på PRET-ty.se


Shoppat!

image108


Idag har jag fyndat. Köpte två eyelinerpenslar för de var så billiga att jag inte kunde låta bli. Det kan ju vara bra att ha någon reservpensel att ha i nessesären när man ska bort. Sedan köpte jag även en express whitening facemask with fruit acids. Som är en ansiktsmask som ska bleka och exfoliera huden. Ska testa den nu!


Underbara penna!

image104


Använde läppenna för första gången på väldigt länge igår. Har aldrig förstått varför man ska måla med en penna innan läppstiftet. Jag tycker det har kännts som ett extra, onödigt moment. Men nu har jag märkt att resultatet blir så mycket bättre av att måla lite penna först. Färgen blir snyggare och läppsiftet sitter kvar mycket längre än utan penna. Jag använder Lancômes läppenna. Den har även en liten pensel i änden på pennan. Det är så praktiskt! Jag gillar verkligen dessa pennor!

Nytt läppstift

image101


Fick ett nytt läppstift när jag handlade Clinique på Kicks i helgen. Provade det nu. Det är en väldigt snygg färg som heter Blushing Nude. Men jag har svårt att bära färg på läpparna. Känner mig lite obekväm i det. Men imorgon ska jag ha det ändå. Rotade fram en läppenna som jag köpt för ganska länge sedan men som aldrig blivit använd tidigare eftersom jag inte brukar lägga så mycket energi på sminket. Men jag märkte nu att det blir en stor skillnad att ha läppenna under läppstiftet för resultatet blir mer hållbart. Applicerade även läppstiftet med pensel. det blir ju bättre då. Och jag har även hört att man får ut 20st extra applicationer ur ett läppstift om man använder pensel.



 

Vet ni vilken ögonbrynsgele det blev?

image100


För några veckor sedan skrev jag detta inlägg. Jag hade bestämt mig för att köpa en ögonbrynsgele. Men vilken visste jag inte. Jag funderade på MakeUpStores och andra budgetvarianter. Känner mig lite skyldig att berätta för er hur det slutade. Och det slutade med att Diors variant fick flytta in hos mig. Den känns ju aningen lyxigare och den är ju lite dyrare. 205kr fick jag betala för denna 4ml gel. Men den är värd var enda krona för mina bryn har blivit så snygga sedan denna flyttade in i min sminkväska.

Nuxe, I´m in love!

image98


I fredags köpte jag Nuxe teint prodigieux som är en tonad moisture gel i nyans 02 peaux mates för den verade bra. Och det är den verkligen!
Gelen innehåller shimmerkorn i rätt storlek som får huden att se jämnare ut. Annars tycker jag shimmer brukar vara stora glitterkorn som bara ser onaturligt ut men inte i det här fallet. Färgen är naturlig och blir precis lagom i ansiktet även fast jag är väldigt ljus. Doften är underbar. Den luktar precis som Nuxes guldolja.
Min hy är ganska ojämn hy med mycket acneärr jag tycker det syns mycket mindre. Denna produkt kommer ersätta min foundation i sommar! Förstår ni hur bra den är? Jag har inte gått ut genom dörren utan foundation på år..

Pris: 215kr

Betyg: 5/5 Jag har aldrig provat en tonad dagcreme som är i klass med denna!


Ny hudvård i badrumsskåpet

image97


Dessa två produkter köpte jag igår. Det är lumenes fuktmask från vitamin C+ serien och Nuxes tonade dagcreme. Ska testa dessa nu. Recension kommer senare.

Dagens shopping

image96

Idag var jag på stan och shoppade lite nytt smink. Det blev tre stycken ögonskuggor från Estée Lauder. Jag fastnade för alla tre så jag kunde inte låta bli. Fick även med lite prover på kanebos hudvård. Jag har letat Cliniques Brush-on Cream eye liner länge men inte hittat den. Den är ju med i Cliniques sommarlook men då är den brun. Idag på Kicks hittade jag av en slump en och jag är så lycklig! Jag köpte även Cliniques löspuder. Men när jag kom hem upptäckte jag att skyddsfilmen var borta så hela pappförpackningen var full med puder. Det känns så tråkigt. Men jag fick iallafall en Clinique GWP som innehöll miniförpackningar av Turnaround concentrate, Repairwear lift night, rinse-off foaming cleanser, Dramatically Different moisturizing lotion, Clarifying lotion 2, High impact mascara och ett Long last lipstick i färgen blushing nude.

Ny sminkväska

Jag har köpt en ny sminkväska. Och nu tänkte jag att om ni är lite nyfiken på något ni ser på bilderna nedan är det bara att skriva en komentar så kan jag skriva en recension. Väskan är iallafall från Jula.



     

RSS 2.0