China Glaze Nail strengthener & Growth formula



Vad tror ni? Tror ni China Glaze Nail strengthener & Growth formula är bra? Jag funderar nämligen på att låta mina naglar "vila" från lack ett tag och ge dom en kur med en bra nagelhärdare. Är det någon av er som testat?

Lush´s nya peelingprodukter




Lush har nyligen lanserat två härliga sockerscrubbar i fast form. Peelingarna kostar 49kr/100g och säljs hos Lush.
Den gröna Sugar Scrub innehåller fänkål, ingefära och rättvisemärkt socker. Den gula Sugar Babe är lite mildre mot huden och innehåller rättvisemärkt socker och mjukgörnade kakaosmör. Den doftar gott av Mimosa och Ylang Ylang.

Jag har testat Sugar Babe och jag tycker den är väldigt härlig att scrubba sig med. Nackdelen med vissa sockerscrubbar brukar vara att sockerkornen smälter så snabbt att jag inte riktigt hinner peela klart, vilket brukar irritera mig. Kornen i Sugar Babe är precis lagomt stora för att de inte ska kännas för grova, men samtidigt smälter dem inte bort allt för snabbt heller. Min torra hud känns mjuk och återfuktad efter användning så jag behövde inte smörja in mig med bodylotion vilket är ett stort plus. Sedan kommer vi till doften, redan när jag öppnade paketet slogs jag över vilken behaglig doft produkten har. Sugar Babe doftar verkligen gott. Personligen tycker jag dessa produkter i fast form ofta kan vara lite meckiga och kladdiga att använda. Men i det här fallen är det värt det, jag lovar.


Betyg: 4/5



 


China glaze kicks entourage



Inte värdens bästa bild men ni kanske ser hur underbart snygga naglar jag har nu? Det är den perfekt ärt-och-neongröna nyansen entourage ut China glazes kollektion Kicks som jag tidigare skrivit om här på bloggen. Köpes på Kicks för 99kr.

Jag har aldrig tidigare testat CG´s lacker och jag måste säga att det var en fröjd att måla med lacket. Jag använde även ett riktigt bra underlack och även ett snabbtorkande överlack från just CG som jag kommer skriva om mer här på bloggen framöver. När vet jag inte.

Rapsodine ansiktsmask


Nu har Rapsodines ansiktsmask stått i mitt badrumsskåp i ett par veckor så det börjar kännas som att det är dags att skriva en recension.

Såhär beskriver Rapsodine produkten: "En fuktgivande och mjukgörande gelmask baserad på ekologisk rapsolja samt den tropiska algen Ahnfeltia concinna. Algens näringsämnen och rapsoljan gör huden spänstig och återfuktad. Applicera masken på torr hud och låt verka ca 10 minuter, skölj av med ljummet vatten."

Jag brukar inte gilla fuktigande ansiktsmasker eftersom de brukar få min hud att kännas flottig, men rapsodines ansiktsmask känns inte als fet eller flottig på något sätt utan bara återfuktande. När den underbart doftande masken, som är som en genomskinlig gele, stelnat till på huden efter ungefär 10min, brukar jag skölja av masken. Huden känns då mjuk och återfuktad. Masken irriterar inte min kännsliga hy på något sätt utan den känns bara behaglig. Jag tycker även innehållsförteckningen på tuben är väldigt trevlig eftersom den är så kort. En självklar favorit i sommar som bara kostar 110kr och säljs i vissa hälsokostbutiker och på nätet.

Innehåll:
Aqua, propylen, ekologisk rapsolja (brassica campestris oleifera oil), chondrus crispus extrakt.

Betyg: 4 (minus för den tråkigt  tuben, men det är väl innehållet som räknas?)

RSS 2.0