NIVEA Double Effect Shower & Shave


Nu kommer Nivea med en ny dubbelverkande duschcreme som är speciellt utformad för rakning. Löddret försvinner inte från huden under rakning och rakbladet kan glida fiktionsfritt och ta bort allt hår. Duschcremen innehåller avokadoolja och doftar passionsfrukt. Låter som att det kan bli ett rent nöje att raka benen med denna.

Nivea Double Effect Shower & Shave kostar 39kr och finns bland annat på Kicks.

Weleda Almond moisture cream


Jag minns bildlektionerna på mellanstadiet. Jag minns det vita hobbylimmet på flaska som bland annat användes till att klistra fast höstlöv på svart papper. Det doftade inte så mycket alls, men speciellt, som lim. Först bildade det en vit hinna över löven innan det torkade och blev genomskinligt och blankt.

Exakt så känns den här ansiktskrämen, när jag öppnar korken på tuben och klämmer ut en klick på handen känner jag klisterdoften i näsan, när jag sedan smörjer in den i ansiktet går den liksom inte in utan bildar en vit hinna över hela ansiktet.. På tuben står det "För känslig hy. Balanserande och återfuktande" Jag har känslig hy som behöver rejäl återfuktning på vintern så jag tänkte att den här krämen låter ju perfekt men icke. Efter fem min stramar mitt ansikte i ett rop på fukt, när jag går tillbaka till badrumet och ser mig i spegeln möts jag av ett flottigt ansikte, men ändå stramar det och känns tort. Mycket konstigt. Jag brukar testa hudvårdsprodukter minst en månad innan jag recenserar dem men nu ger jag upp redan efter nästan en vecka. Varje försök med weleda almond har resulterat i att jag tvättat bort och applicerat en "riktig" kräm som sjunker in i huden rätt snabbt, tex Korres Thyme honey 24-hour moisturising cream gör. Ibland har det även stuckit och svidit i huden efter användning, det tycker jag inte är okej eftersom krämen rekomenderas till känslig hy. Jag tänker aldrig mer låta denna klisterlika kräm komma i närheten av min hud!

Pris: 119kr / 30ml
Betyg:0/5

 


CLARINS Eclat du Jour


Innan jobbet i fredags gick jag in på PUB. Där köpte ansiktsrengöringen och ansiktsvattnet från Clarins nya hudvårdsserie Eclat du Jour. Jag har testat produkterna två gånger och jag kan bara säga det att min hy strålar! Jag återkommer med recension när jag användt produkterna mer. Rengöringen kostar 150kr och ansiktsvattnet 200kr.

 


RSS 2.0