Räddaren i nöden!Vissa dagar orkar jag verkligen inte tvätta bort sminket. Men som alla vet kan man ju inte låta det sitta kvar när man ska sova och i sånna jobbiga stunder finns det inget bättre än en rengöringsservett! Garnier Clean & Fresh Cleansing Wipes använder jag när jag inte orkar, eftersom den är i samma serie som mina övriga rengöringsprodukter jag testar just nu. Rengöringsservetter är väl ingen bra produkt att använda dagligen men någon gång ibland kan dom vara riktigt praktiska.

Vill Ha!!Några saker jag vill ha denhär veckan är:

Rosenseriens deodorant: Alkohol och aluminiumkloridfri deodorant jag bara hört bra saker om av de som testat den.
Max factor natural minerals: Har länge velat prova mineralmakeup och visst verkar denna bra?
Clarins instant smooth makeuprimer: Ger en perfekt yta att applicera makeup på.
Nagelolja från OPI: Jag har väldigt torra naglar just nu, denna kanske kan hjälpa mig?
Wellaflex sensetive spray, perfekt till min kännsliga hårbotten.

Försvarets hudsalva

Jag har väldigt torra läppar såhär när det börjar bli höst. Jättetorra, och gissa vad som räddar mina torrar bäst, är billigt men stödjer ändå roda bandet? Det är försvarets hudsalva i rosa hylsa som finns i begränsad upplaga på apoteket och kostar som vanligt endast 18kr för 9ml. Jag ska skynda mig köpa en till för visst är denna mycket snyggare än den klassiska hylsan?

RosenSeriens Lermask, Beroendeframkallande!


"En exklusiv djuprengörande mask som innehåller rosa lera. Masken är avslappnande, mjukgörande och balanserande på huden. Passar alla hudtyper. Leran innehåller en naturlig mineralblandning som stimulerar cellförnyelsen."  (http://www.rosenserien.com/)

Jag har använt Rosenseriens lermask i mer en tre månader nu. Det är först efter den tiden jag tycker att man kan göra en rättvis recension av en hudvårdsprodukt.

Ansiktsmasken är förpackad i en fin burk. Eftersom Rosenseriens produkter inte innehåller något konserveringsmedel, är det viktigt att av hygienskäl, använda medföljande spartel vid användning.

Själva masken är en rosa-röd färgad lera som doftar gott men inte så mycket, vilket jag tycker är väldigt bra eftersom jag inte gillar hudvård som doftar för mycket parfym. Masken känns dryg så en burk räcker länge. Den känns även väldigt len och skön att applicera på huden. Efter ungefär 15min har masken torkat på huden och då är det dags att tvätta bort den med vatten.

När jag använt denna ansiktsmask upplever jag min hy ren. Har jag någon inflammerad finne försvinner den. Huden blir inte als torr och irriterad som den ofta kan bli av just rengörande ansiktsmasker. En favorit som gör alla andra masker jag provat bleka helt enkelt!

Pris: 215kr
Betyg: 5/5 (Helt klart!)


RSS 2.0