Fem tomma

 
Tjejerna på El Mika brukar ofta lägga upp sina "tio tomma" och jag älskar att läsa "tio tomma"-inlägg. Det är alltid lika spännande att se vilka produkter en skönhetsbloggare lyckas göra slut på så nu när jag hittade fem tomma flaskor hemma tänkte jag passa på att göra ett inlägg. 
 
Ni vet känslan när man överdoserar en produkt för att man bara vill att den ska ta slut så man får plocka fram något annat, lite roligare ur sina gömmor? Exakt så har jag känt för RITUALS The ritual of ligth bath of ligth bubbles sedan första badet. Och det är inget som passar in i min kvällsbadsrutin för där är ett badskum/olja som känns lite extra lyxigt ett måste. Det tycker jag att jag är värd efter att ha jobbat hårt en hel dag och änligen får lägga mig där i det varma sköna badet, med en tidning (gärna Daisy beauty) och en skön ansiktsmask. Rituals gör ju det ett badskum ska, det skummar mycket och doftar helt okej, men det är ingen sensation. Jag saknar det lilla extra. En flaska på 500ml kostar 150kr. Jag kommer inte köpa igen. 
 
Dove Go fresh Deodorant finns nästan alltid hemma hos mig. Det är Dove eller Rexona i varierande dofter som funkar för mig när det gäller budgetdeo. Pris: Cirka 20kr i mataffären. 
 
Clinique Superdefence har jag använt från och till i många år. Det är en bra dagkräm som även innehåller SPF 20. Jag har redan börjat på en ny burk. Kostar 515kr kostar en burk.
 
Decleor Aromessence néroli hydrating oil serum är en riktigt skön olja jag har använt under vintern. Jag har faktiskt även en backup av denna, men jag tror den kommer pockas fram till hösten. Jag gjorde slut på min flaska på en månad så detta är en riktigt dyr produkt om man räknar pris per användning. Pris: 15ml kostar 529kr på skin city. Lite dyrare på t.ex. Åhlens.
 
Kicks pure & simple deep cleansing oil är en skön rengöringsolja som gör sitt jobb bra för sitt pris men saknar lyxkänsla. Jag kan absolut tänka mig köpa denna igen i framtiden. Pris: 139kr 
 
 

The Ordinary..

Bildresultat för the ordinary
 
Efter att ha läst massor om dessa serum och syror på diverse skönhetsbloggar och facebook trillade jag dit och la en order hos Asos. Jag valde Asos eftersom de hade Glycolic acid 7% toning solution och AHA 30% + BHA 2% peeling solution i lager. Jag beställde även en tub Vitamin C suspension 23% + HA spheres 2%. Det ska bli riktigt spännande att testa dessa.. Jag är övertygad om att jag kommer beställa fler serum framöver om dessa levererar. 

Clinique fresh pressed

 
Clinique har hakat på C-vitamintrenden och har nyligen lanserat ett rengöringspulver och en booster med just vitamin C. Jag blev så nyfiken att jag var tvungen att testa. Säljaren rekomenderar att man kör detta som en kur på 28 dagar men det är inte heller fel att använda dem permanent. Jag ska testa dessa nu och hoppas på att få en frächare och klarare hy med mer lyster. Vi får se. Recension utlovas!
 
Rengöringspulvret (Clinique fresh pressed renewing powder cleanser) är ett praktiskt portionsförpackat pulver man blandar med lite vatten i handen och sedan masserar ansiktet med i cirka en minut på morgonen för att sedan skölja av med vatten. Rengöringen ska endast användas på morgonen. En förpackning med 28 påsar kostar 295kr
 
Boostern (Clinique fresh pressed booster quotidien vitamine C pure 10%) ska droppas i dagkrämen på morgonen men kan även användas på kvällen om man känner för det. Jag gör båda. Dock tycker jag den är lite svårblandad i min dagkräm (jag kör just nu på superdefence) så jag funderar på om jag ska införskaffa deras nya Moisture surge hydrating supercharged concentrate som är mer som ett fuktserum än en kräm som jag tror det kan vara lättare att blanda med boostern. En flaska booster innehåller 8,5ml och det ska vara tillräckligt med produkt för att räcka i en vecka. C-vitamin är väldigt känsligt och oxiderar väldigt snabbt, 14 dagar efter öppnandet av flaskan ska produkten vara helt verkningslös. En förpackning med fyra små flaskor kostar 715kr. Det går även att köpa veckas förbrukning av både boostern och rengöringen för 255kr. 

RSS 2.0