Fiberwig

Fiberwig!


Idag tänkte jag prova den omtalade mascaran fiberwig. Jag återkommer ikväll med ett första utlåtande.

Veckans bloggtema - Top tre läppgunk

Nu var det ett tag sedan jag skrev om veckans bloggtema från PRET-ty. Denna vecka är temat top tre läppgunk och visst har jag tre favoriter jag gärna visar för er.



På första plats kommer Biotherm Nutrisource lévres. Den är så mjuk och skön och går in i läpparna jättebra.
På andra plats hamnar underbara carmex. Jag går ingenstans utan min carmex!
På tredje plats kommer ett litet, sött läppbalsam från Lisen Organic. Det heter Chokladkyss och ceratet doftar underbart av mintchoklad. Finns att köpa här.

Dr. Hauschka Natural Pastels



Dr. Hauschka Natural Pastels är en serie limited edition produkter som lanseras nu lagomt till våren. Serien består av
Ögonskuggor i fyra nyanser, 152kr. 
Kajal duo, i två nyanser,166kr.
Läppstift i två nyanser, 183kr.
Duo puder rouge, 235kr

Dr. Hauschkas kosmetik innehåller endast naturliga färgpigment och doftkompositionerna är äkta eteriska oljor. Produkternas hållbarhet/konservering garanteras med hjälp av den avancerade formulan för varje enskilld produkt där kombinationen av ingående ingredienser är hemligheten.

L´erbolario


Jag har ju inte visat er produkterna från L´erbolario som jag ska testa. Det är en fuktkräm med blompollen och en peelingkräm med panamabark. Jag har testat peelingkrämen och den är verkligen bra. Men jag återkommer när jag testat dom lite mer.

Organic Surge orange blossom hand lotion

Orange Blossom Hand Lotion

Jag har ju min favorithandlotion, och det är Vaseline hand & nail lotion men jag tänkte att jag kunde prova en lite dyrare variant för att se om mina händer gillar den bättre.

Jag tycker den här handlotionen är bra. Den går in i huden snabbt, återfuktar och gör huden på händerna smidig.  Den gör sitt jobb helt enkelt, men tyvärr inte så mycket mer än så. Vad tycker jag om doften? Händerna luktar precis som efter att man skalat en apelsin och doften sitter kvar lite för länge. Gillar man apelsindoft på sina händer kan man ju se det som ett stort plus. Jag kommer absolut köpa samma produkt fast med en annan doft för att testa, men tyvärr hittar jag bara orange blossom i affärerna här. Jag upplever även produkten aldeles för odryg för sitt pris. En flaska på 250ml har räckt i knappt två veckor för mig. Det tycker jag är lite för lite... Men samtidigt har jag användt den under de kyligaste veckorna på hela året här, och mina händer är hur mjuka och fina som hellst.

Pris: 79.50 på Lindex.
Betyg: 3/5 (Doften är inte ritkigt klockren och produkten är aldeles för odryg för att vara värd ett högre betyg)

Korres body scrub fig



Nu har jag användt Korres fikonscrub i ett par veckor och jag är verkligen imponerad. Jag gillar den här kroppsscrubben skarpt. Såhär skriver Korres om den på sin hemsida:

"Kombinationen av mald bambu och jojobapärlor avlägsnar effektivt döda celler och förbättrar mikrocirkulationen. Multimineralkombinationen av natrium, magnesium, zink och mangan återställer hudcellernas energi och tillför huden fukt. Idealisk för en djuprengörande kroppsbehandling som mjukar upp och återskapa dyster hud."

Jag tycker kornen i scrubkrämen är perfekta, de river precis lagom. Ofta brukar kroppspeelingar vara lite mesiga och innehålla för få peelingkorn, men i den här produkten har Korres hittat en perfekt balans. Huden känns väldigt len och skönt återfuktad efter användning. Scrubkrämen är väldigt dryg. Men, även fast denna kroppsscrub är helt perfekt i konsistens finns det ett men, jag förstår mig inte på doften. Visst, vissa kanske gillar kroppsvårdsprodukter som luktar sliskigt sött men jag känner mig inte riktigt fresh när jag använder en produkt som luktar för sött. Detta går ju ganska lätt att lösa genom att  tvåla in kroppen med valfri showergel.

Om du vill prova en kroppspeeling som är grym och gillar produkter som doftar sötare än socker tycker jag verkligen du ska prova denna, du kommer inte bli besviken!

Pris: 196kr /150ml
Betyg: 4/5

Jag vann!



Tina mailade mig nyss för att berätta att jag vann hennes goodiebag. Riktigt kul faktiskt. Grattis till mig själv ;)

Neutrogena Transparent Ansiktstvål



När jag var på ICA köpte jag ett stycke Neutrogena Transparent Ansiktstvål för 12.90kr. Jag tänkte använda den till mina stackars händer.  Någon av er som har erfarenheter av att använda denna i ansiktet?

Tävla med Beleza


Rosenserien



Rosenserien blir modernare och tydligare. De byter båda ut sin logga och sina förpackningar. De första produkterna med nya förpackningen är Handkrämen och Deodoranten.



Visst är de nya förpackningarna snygga?

Lördagsshopping!



Efter att blivit inspererad av Bjooti bar det av till Lindex för att inhandla Maybellines mineralfoundations. Det blev även en handlotion från organic surge. Nu har jag bara provat produkterna lite snabbt och än sålänge kan jag säga att pudret är jättebra, den flytande foundationen är helt okej, och handlotionen verkar väldigt lovande. Kommer mer recensioner när jag har provat produkterna mer. Har någon av er provat någon dessa produkter?

TRI-AKTILINE Instant Deep Wrinkle Filler



Ingen har väl missat Tri-aktiline vid det här laget? Och jag kan verkligen förstå varför denna utslätande kräm blivit så poppulär, den fungerar ju! Den slätar ut var enda liten rynka på mitt finger i alla fall, för rynkor i ansiktet har jag inte hunnit få ännu. Men det är krämer som denna som får mig att lite smått längta tills jag blir 35-40 så jag kan använda dessa mirakulösa krämer på riktigt, och se resultatet de ger, på ritkigt :) För 395kr blir 30ml Tri-aktiline din, och jag tror den är värd vart enda öre, trots att jag inte har kunnat utverdera effekten den ger i ansiktet. Har du provat Tri-aktiline?

Våren hos Clinique


Clinique lanserar nu Almoust powder makeup som är ett mineralpuder med mediumtäckning. Pudret kommer i sex nyanser och innehåller även spf 15.



I Cliniques vårkollektion heter First Blush och består av några LE produkter som bara finns under en begränsad tid. Jag ska ta och titta närmare på rouget som är inbyggt i en borste. Är du sugen på någon av vårprodukterna?

Läppbalsamtillverkning



Nu ska jag för första gången ge mig på att tillverka min egen hudvård. Av bivax, honung och mandelolja tänkte jag tillverka ett eget läppbalsam. Jag återkommer senare med resultatet.

Produkter som saknas i mitt badrumsskåp...



John Masters Organics ansiktsvatten Rosewater mist
är ett rosendoftande ansiktsvatten som kan sparyas över huden under dagen, över makeup.

Lisen organic Bivaxsalva skulle kanske göra under på mina torra vinternariga läppar.

Chokladkyss är ett läppcerat med chokladsmak, jag som älskar choklad! 

Alla dessa produkter finns att beställa på http://www.behappy.se/.

Rosenseriens rengöring



Jag har testat rosenseriens rengöring nu i ungefär 3 veckor nu. I början var jag väldigt skeptisk till den eftersom min hy är ganska acnebenägen och rengöringslotioner brukar inte minska antalet blemmor i mitt ansikte men jag är faktiskt väldigt nöjd med den här rengöringen.
Jag masserar in två "pump" rengöring i ansiktet morgon och kväll. Sedan torkar jag bort rengöringen med en klenex. Har jag makeup brukar jag använda rengöringen två gånger efter varandra, en gång för att lösa upp makeupen och en gång för att rengöra huden på djupet. För att stänga porerna efter rengöringen sprayar jag lite rosenvatten över ansiktet.
Jag vet inte om det går att sätta ord på hur underbar denna rengöring  är eftersom den rengör effektivt utan att irritera huden. När jag började använda rengöringen väntade jag mig ett acneutbrott men det uteblev. Istället upplever jag att mängden finnar har minskat dramatiskt. Jag kommer garanterat köpa den här rengöringen nästa gång det är dags att köpa ny. Men det absolut bästa med alla produkter från Rosenserien är att de doftar underbart!

Pris: 225kr
Betyg: 5/5

Diamond -En ny hår & kroppsvårdsserie från NIVEA


För första gången används nu äkta diamanter även till att få håret att glänsa. NIVEAs forskarteam har lyckats att ta fram en helt unik hår- och kroppsserie. Serien heter NIVEA Hair Care Diamond Gloss och NIVEA Bath Care Diamond Touch.

Diamanter har alltid varit de stora celebriteternas älsklingar. Men aldrig tidigare har diamanter används i hår- och kroppsvård, vilket gör NIVEAs nya serie helt unik. NIVEAs forskare har utvecklat en formula med äkta diamanter som ger en ultimat glans och ger en intensiv ljusreflektion.

NIVEA Diamond Gloss ger glamorös glans i håret
För att ge produkterna en äkta, lyxig och glamorös känsla har äkta diamanter används. Formulan med de
äkta diamantpartiklarna ger intensiv glans. Den ger också håret samma gnistrande glans som på en slipad
diamant. Formulan innehåller risgrynsextrakt och extrakt från vit kalla, som stärker håret så att det inte bryts
av eller delar sig.

NIVEA Diamond Touch ger dig en exklusiv upplevelse i duschen
Diamond Touch är en silkeslen, vårdande lyx för huden. Även dessa produkter innehåller stoft från äkta
diamanter som gnistrar och glänser i löddret. Den fuktgivande och vårdande formulan har en uppiggande
doft av vit kalla. Diamond Touch ger dig en lyxig och exklusiv känsla som stannar kvar i huden.




Dessa produkter ska jag nu testa, och jag återkommer med recensioner när jag provat de ett par gånger.

Kampen om snygga naglar är evig..



Nu har jag bestämt mig, jag ska få ordning på mina skivade och torra naglar, mina fnasiga nagelband och mina torra och fukttörstande händer. Till min hjälp har jag köpt ett par produkter jag tror kommer göra mina händer riktigt fina.

Mavala scientifique Den klassiska, genomträngande nagelhärdaren från Mavala. Pensla på den blå vätskan på nageltippen en gång i veckan och nageln blir starkare, men akta nagelbanden! De kan bli hårda av vätskan.

Vaseline intensive care Healthy hand & nail är en riktigt skön och återfutkande lotion för händer och naglar som innehåller kreatin och mjölkproteiner som stärker naglarna och förebygger att de spricker och går av.

Dr hauschka neem nail oil är en riktigt skön nageolja som återfuktar och stärker nageln.

Opi diamantfil är en riktigt bra diamantslipad nagelfil som fungerar ungefär på samma sätt som en glasfil. Skillnaden är att denna inte går sönder iafall den ramlar i golv.

Jag tänker testa dessa produkter nu under ett par veckor, sedan återommer jag med resultatet.

RSS 2.0