ShoppinglistaNu är det lön för första gången detta år för mig. Det innebär självklart beautyshopping men för en gångs skull tänkte jag vara lite planerad och hålla mig till inköpslista. Något jag är på jakt efter just nu är en foundation som passar bra nu när vi går mot vintern. Jag har testat ganska många från clinique den senaste veckan men den jag kommer att köpa blir MAC Face and Body. Den är helt underbar, testa den om du får möjlighet. Jag tänkte även investera i Cliniques Almost powder som är en pressad mineralfoundation. Den funkar både ensam och uppepå flytande foundation. Jag funderar även på att köpa en mascara. Vi får se om det blir Cliniques nya curlingmascara. Hårspray är alltid bra att ha, Goldwells är en av mina favoriter.

MAC Face&body Foundation

Face And Body FoundationMAC Face and body foundation A water-based, water-resistant foundation that provides long-lasting, natural coverage for face and/or body. Ideal for all skin types. Face and Body Foundation provides sheer, natural looking coverage in an easy to blend, water-resistant formula. The long-lasting formula is available in a wide range of colours and contains several emollients to help moisturize and condition the skin. It delivers professional looking results that meet the exacting standards of beauty photography and is ideal for perfecting the face and body.

Tror ni detta kan vara nått?

Ny ögonkräm!Jag har länge vart på jakt efter den perfekta ögonkrämen. Idag köpte jag en tub av boots No7 Lifting&Firming eye cream även fast jag kanske inte behöver den typ av anti-age produkt egentligen. Efter första apliceringen kan jag säga så mycket som att den verkar lovande. Jag återkommer med en recension framöver.

RSS 2.0