Wet n Wild Läppnyheter

Wet n Wild uppdaterar hela sitt sortiment i vår.

Vissa produkter kommer att bytas ut och ersätts med nya fräscha produkter. Förpackningar och produkter blir trendigare men det bästa är att de låga priserna kvarstår.

11 läpprodukter kommer det att finnas i Wet n Wilds nya sortiment. Här är fyra av de nya läppnyheterna som landade i butik idag!

Silk Finish LipstickSkänk ren lyx åt dina läppar! Detta silkeslena, vårdande

läppstiftet har en formula laddad med aloe vera, vitamin A och E.

De har hög pigmentering tillsammans med en aning glans. Färgen

sitter på plats utan att tona bort eller "blöda". Använd gärna Silk

Finish tillsammans med Wet n Wild Lip Liner i samma nyans för att förstärka läppkonturen. Finns i 6 snygga nyanser, allt från ljusrosa

till mörkröd.

Pris: 39 krGlassy Gloss Jelly PopsStilla ditt begär efter oemotståndliga läppar med dessa ljuvligt godisdoftande läppglans. De kommer i söta förpackningar och den superglansiga gelen smälter på dina läppar, ger en aning färg och gör läpparna mjuka och återfuktade. Välj bland 4 olika färger och smaker.

Pris: 39 kr

Glassy Gloss Lip GelEn glänsande läpp-gel med intensiv glans och lystergivande färg - allt i en enkel tubapplikator.

Njut av detta hållbara läppglans som ger medeltransparent färg och mycket glans. Oprah valde Glassy Gloss Lip Gel som "Best Shiniest Lip Gloss"! Finns i 8 nyanser, både med och utan glitter.

Pris: 49 kr
Speed Gloss Energizing Lip ShineFå en dubbel dos av skönhet och energi! Speed Gloss Energizing Lip Shine innehåller energiförhöjande ingredienser och ger färg och glans till dina läppar. Denna innovativa formula innehåller även Ginkgo Biloba, Ginseng och Acai antioxidanter.

Speed Gloss har en härlig pepparmintsdoft som ger dig en adrenalinkick!

Välj bland 6 olika nyanser.

Pris: 49 kr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0