BorstarIdag har jag plockat fram adventsljustaken, gjort en god pepparkaksdeg och julstädat. Imorse stylade jag håret med Doop the seeker och jag måste säga att jag är väldigt nöjd såhär långt. När jag har städdag brukar jag även passa på att tvätta mina sminkpenslar. Här på bilden ovan ser ni dom när dom ligger på tork på en handduk. '

Från vänster till höger har vi:

Eyelinerpensel från Face Stockholm tunn pensel med rätt långa strån. Gör det väldigt enkelt att applicera blöt eyeliner, typ cake eller geleyeliner.

Clinique Eyeliner brush är en kort och bred eyelinerborste som jag oftast använder när jag ska använda en torr skugga som eyeliner.

Clinique Eye shader är en stor och fyllig ögonskuggeborste som gör det enkelt att applicera en bassugga över hela ögonlocket i ett enda svep. Funkar även bra till higligtha under ögonbryn och på kindben.

Clinique Eye shadow brush är en vanlig klassisk ögonskuggeborste.

Clinique Eye contour brush är en droppformad ögonskuggeborste som passar perfekt till att applicera skugga i globlinjen samt tona ihop hela ögonmakeupen.

Kanebos ögonskuggeborste är rätt mjuk så den passar bra till ljusare skuggor samt highligthing.

Clinique Concealer brush har jag tre exemplar av. Ena använder jag till concealer under ögonen, den andra använder jag till att applicera ögonskuggebas och den tredje använder jag till cremeskuggor. Grym pensel!

Clinique Foundation brush är en skön foundationpensel som gör det enkelt att applicera foundation. Lätt att tvätta och torkar snabbt.

Lancômes fondationborste är den bästa foundationpensel jag testat, dock är den rätt svår att tvätta riktigt ren och torktiden är inte den bästa, vilket gör att jag inte kan använda denna dyrgrip till vardags. Men den är väldigt bra.

Clinique Blush brush är en mjuk och skön rougeborste.

Elizabeth Arden mineralfoundationborste är en extremt mjuk puderfoundationborste som ger ett täckande resultat vid applicering av mineralfoundation. Jag använder även denna till vanligt löspuder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0